Απογειωτικό σεξ & ανανέωσε την ερωτική ζωή σου!

Ανανέωσε την ερωτική σου ζωή! Με απογειωτικό σεξ. Όλα τα μικρά κόλπα που μπορείς να κάνεις εσύ σε αυτόν, και αυτός σε εσένα για να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή!

02.03.2013

Γράφει: Shape.gr

εχεις διαβασει

Απογειωτικό σεξ & 
ανανέωσε την 
ερωτική ζωή σου!

Σεξ, σεξ, σεξ!!! Για να ξυπνήσεις λίγο τη λίμπιντο της σχέσης σου, δε χρειάζεσαι αλυσίδες και βρώσιμα εσώρουχα (πασέ και μπανάλ, αν θες να ξέρεις). «Απλώς κάνε μικρές αλλαγές. Θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα χωρίς το άγχος που μπορεί να νιώσεις όταν σκέφτεσαι να κάνεις μεγάλες ανακατατάξεις» γράφει η ψυχολόγος δρ Lori Boul στο βιβλίο της DIY Sex and Relationship Therapy.. Χρειάζεσαι έμπνευση; Συνέχισε να διαβάζεις…

 

Εισπνοή – Εκπνοή


Η απλή πράξη της αναπνοής σε συγχρονισμό με το σύντροφό σου μπορεί να αυξήσει την οικειότητα και να βοηθήσει πολύ το ερωτικό παιχνίδι. «Η ρυθμική αναπνοή βοηθά τη συναισθηματική και φυσική κατάσταση και των δύο να έρθουν σε ισορροπία» εξηγεί η ψυχολόγος. «Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε πιο συνδεδεμένοι, που μπορεί να εντείνει τη διέγερση». Αν και η συγχρονισμένη αναπνοή είναι βασικό στοιχείο του ταντρικού σεξ, δε χρειάζεται να πάρεις την πιο άβολη στάση ή να αφιερώσεις ένα οκτάωρο για να το κάνεις. Μπορείς να προσαρμόσεις τις τεχνικές σε οποιαδήποτε συνεύρεση. Η ειδικός συστήνει κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών να εναλλάσσετε την αναπνοή σας. Όταν εσύ εισπνέεις, εκείνος εκπνέει και αντίστροφα. Προσπάθησε να οραματιστείς ότι εισπνέεις την αναπνοή του και συνέχισε σε αυτό το ρυθμό για 3 λεπτά. Όταν νιώσετε άνετα με αυτό –ή όταν απλά το καταφέρετε χωρίς να γελάτε– φέρε την τεχνική και στο σεξ.


 

Απογειωτικό σεξ & 
ανανέωσε την 
ερωτική ζωή σου!

 

Editor's Picks

Περισσότερα από Καλή ζωή

Best of network

#shapegreece