Atomic co Q10 ή αλλιώς ο απόλυτος σύμμαχος για ενέργεια

Συμπλήρωμα διατροφής Atomic co Q10 σε spray, περιέχει το συνένζυμο Q10 με αντιοξειδωτικές ιδιότητες για ενέργεια στο σώμα, σε φιάλη των 30ml.

Woman Energy iStock

Νιώθετε και εσείς την ενέργεια σας να σας εγκαταλείπει; Λαμβάνεται φάρμακα για την μείωση της χοληστερόλης; Χρειάζεστε επειγόντως το Atomic Co Q10!

Atomic

Το συνένζυμο Q10 είναι παρόμοιο με άλλες ενώσεις ψευδοβιταμίνης και παράγεται στο σώμα καθώς είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση. Κύριος ρόλος του είναι να βοηθά τα μιτοχόνδρια στην παραγωγή ενέργειας. Αποτελεί μέρος του ενδογενούς αντιοξειδωτικού συστήματος και συμβάλλει στη μείωση των συμπτωμάτων της ινομυαλγίας.

Σύγχρονες μελέτες έχουν δείξει ότι πέρα από την ενέργεια που προσφέρει στον οργανισμό, το Q10 είναι πολύ σημαντικό και για την προστασία του ήπατος αφού μειώνει τις παρενέργειες φαρμάκων σε όσους κάνουν χρήση στατινών για τον έλεγχο της χοληστερόλης.

 3D TECHNOLOGY 

PERSONALIZATION®: Τα Atomic χάρη στην ευρεσιτεχνία της Amhes Pharma κατάφεραν να φέρουν τις δοσολογίες όσο πιο κοντά γίνεται για τον καθένα ξεχωριστά, για πρώτη φορά παγκοσμίως, λόγω του μοναδικού σύστηματος προώθησης των συστατικών με ψεκασμό. 

PROBIO® TECHNOLOGY: Τα Atomic συνδυάζουν ταυτόχρονα την μοναδική τεχνολογία προβιοτικων της Amhes, η οποία επιτρέπει την ισορροπία της χλωρίδας στην στοματική κοιλότητα με αποτέλεσμα την υγεία των σιελογόνων αδένων, άρα και την ολοκληρωμένη απορρόφηση τω συστατικών μέσω αυτών

HIGH CLEAR® ΥΨΗΛΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ: O SERIUM απιονισμός του νερού χρήσης και η UV απολύμανσή του, επιτυγχάνει υψηλής καθαρότητας τελικού προϊόντος, με καλύτερα αποτελέσματα στον οργανισμό.

 TΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ATOMIC 

  • Έχουν, ευέλικτη δοσολογία. Όση έχει ανάγκη ο οργανισμός.
  • Προσφέρουν, υψηλή απορρόφηση 95%, έναντι 15% των καψουλών.
  • Δίνουν άμεση δράση, διότι η απορρόφηση γίνεται από τους σιελογόνους αδένες.
  • Περιέχουν, υψηλής ποιότητας συστατικά και υψηλή τελική καθαρότητα.
  • Έχουν, ευκολία στην χρήση για όλους. Ιδιαίτερα από κλινήρεις, παιδιά, ηλικιωμένους.
  • Εγγυώνται, υψηλή και εγγυημένη αποτελεσματικότητα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Λαμβάνετε τους ψεκασμούς απευθείας στο στόμα σύμφωνα με την συσκευασία ή τον ιατρό σας.

Τα άτομα με προβλήματα υγείας, φαρμακευτική αγωγή και οι έγκυες θα πρέπει να συμβουλεύονται τον ιατρό τους για την χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής.  Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την συνήθη δίαιτα. Τα προϊόντα που αποτελούν συμπληρώματα διατροφής γνωστοποιούνται στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων. Μην υπερβαίνετε την μερίδα ενός συμπληρώματος  χωρίς την συμβουλή του ιατρού σας. Τα προϊόντα με CE αποτελούν ιατροτεχνολογικά  προϊόντα.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ  ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ (7 ψεκασμοί)
  • Co Q10 (ubiquinol)126 mg
  • Omega 3210 mg

ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ

Διατηρείται σε ξηρό, σκιερό και δροσερό μέρος (<25◦C). Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Μετά από το άνοιγμα, διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός επτά (7) μηνών.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i