Ποια φοβάται την εμμηνόπαυση και τις ρυτίδες; Σίγουρα όχι η Cameron Diaz και η Drew Barrymore

Μεγαλώνουμε με υγεία, μεγαλώνουμε με χάρη, μεγαλώνουμε με αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι το moto των γυναικών του Shape και βλέπουμε ότι οι δύο διάσημες ηθοποιοί συμβαδίζουν μαζί μας.

χαρούμενη γυναίκα μεσήλικη εμμηνόπαυση istock

Η εμμηνόπαυση είναι μια κατάσταση την οποία θα βιώσουμε όλες οι γυναίκες. Όπως είπε και το super model των 90's, η Paulina Porizkova, ο μόνος τρόπος να σταματήσεις τη γήρανση, είναι να πεθάνεις. 

Σκέψου το λοιπόν, πραγματικά σκέψου το. Είναι ευλογία και τύχη να μπεις στην εμμηνόπαυση, να κάνεις ρυτίδες, να χαλαρώσει το δέρμα, να χάσει το πρόσωπο το σφριγηλό του περίγραμμα. Γιατί όλα αυτά σημαίνουν ότι είσαι υγιής και ζεις τη ζωή σου!

Η Cameron Diaz και η Drew Barrymore μεγαλώνουν χωρίς να γερνάνε!

Σε πρόσφατη ανάρτησή της Barrymore στο Instagram οι δύο πρώην συμπρωταγωνίστριες στην ταινία του 2000, Οι Άγγελοι του Τσάρλι, εμφανίζονται χαμογελαστές, χωρίς φίλτρα και ρετούς, αλλά με όμορφα χαμόγελα. 

Πηγή: @drewbarrymore

Ε, ναι, έτσι πρέπει -και το λέω έχοντας γνώση της λέξης που χρησιμοποιώ- να αντιμετωπίζουμε το πέρασμα του χρόνου. Με αυτοπεποίθηση, με σιγουριά, με χαμόγελο. Γιατί όταν δεν αφήνουμε τον αρνητισμό να μας κατακλύζει, τότε μεγαλώνουμε με υγεία, μεγαλώνουμε χωρίς να γερνάμε -μέσα μας!- και ζούμε τη ζωή στο 100%. 

Διαβάστε Επίσης

 

Διαβάστε Επίσης

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i