#stressmefree - Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: Μια ενδιαφέρουσα διαδικτυακή συζήτηση

Συντονίσου στο Shape.gr τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στις 20:15 και θα μάθεις γιατί και πώς μας επηρεάζει το άγχος, αλλά και τι περνάει από το χέρι μας για να το μετριάσουμε.

#stressmefree

Η 10η Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας και όλοι γνωρίζουμε ότι το άγχος είναι ένας βασικός παράγοντας υγείας για το σώμα και το μυαλό μας. Με αφορμή αυτή τη σημαντική ημέρα, το Shape, το MissBloom και το TheToc ενώνουν τις δυνάμεις και τους ανθρώπους τους και οργανώνουμε μια ενδιαφέρουσα live streaming σειρά συνεντεύξεων, "πιάνοντας" από διαφορετικές πλευρές το άγχος και πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά. 

Έχεις ερωτήσεις για το #άγχος; Έχουμε απαντήσεις!

Σε περιμένουμε, λοιπόν, στη live streaming συζήτηση τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στις 20:15 όπου συζητάμε για το άγχος, πώς αυτό επηρεάζει το σώμα και το μυαλό μας και μαζί με τους καλεσμένους μας βρίσκουμε πρακτικές λύσεις για τη διαχείρισή του.

Μαζί μας η πρωταθλήτρια κολύμβησης Άννα Ντουντουνάκη, η wellness coach Μαλού Λαρσινού, η διαιτολόγος-διατροφολόγος Βίρνα Σκουλίδη και η ψυχολόγος-οικογενειακός σύμβουλος Γεωργία Χριστίνα Κανελλοπούλου.

Με τους καλεσμένους συνομιλούν οι δημοσιογράφοι Ελένη Δασκαλάκη και Ελένη Στασινοπούλου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i