Φοράς φακούς επαφής; Τότε τα νέα σε ενδιαφέρουν

Η Johnson & Johnson Vision ανακοινώνει την κυκλοφορία του Νέου Διαλύματος Απολύμανσης Πολλαπλών Χρήσεων ACUVUE® RevitaLens για φακούς επαφής στην ελληνική αγορά.

φακοί επαφής MrKornFlakes

Όσοι φορούν φακούς επαφής γνωρίζουν πόσο σημαντικό ρόλο παίζει για την υγεία των ματιών και την καθημερινή τους άνεση το διάλυμα φροντίδας φακών επαφής. Η προσθήκη του ACUVUE® RevitaLens στην οικογένεια προϊόντων ACUVUE® έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς η απολύμανση και η φροντίδα αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας των χρηστών φακών επαφής συχνής αντικατάστασης.

Το ACUVUE® RevitaLens είναι ένας υπέροχος συνδυασμός με τους Φακούς Επαφής ACUVUE® και άλλες κορυφαίες μάρκες φακών.Έτσι, έχετε πλέον την ευκαιρία για μία συνολικά βελτιωμένη εμπειρία όρασης που συμβαδίζει με την απαιτητική καθημερινότητά σας.

Acuve

Απαλό στα μάτια αλλά ισχυρό διάλυμα φροντίδας φακών επαφής

  • Διπλή δύναμη απολύμανσης σε κάθε σταγόνα. Η τεχνολογία διπλής απολύμανσης εξουδετερώνει αποτελεσματικά επιβλαβή μικρόβια και βακτήρια
  • Άνεση όλη την ημέρα
  • Δρα γρήγορα, απλά και αποτελεσματικά

Το διάλυμα φροντίδας φακών επαφής ACUVUE® RevitaLens είναι διαθέσιμο σε συσκευασία των 360ml καθώς και σε συσκευασία ταξιδίου των 100ml.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.acuvue.gr.

Δοκιμάστε το σήμερα στα οπτικά καταστήματα και επωφεληθείτε από την τρέχουσα προσφορά: Με την αγορά μίας συσκευασίας των 360ml δώρο η συσκευασία ταξιδίου των 100ml!

Σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια: ACUVUE® RevitaLens MPDS ενδείκνυται για τη φροντίδα μαλακών (υδρόφιλων) φακών επαφής, συμπεριλαμβανομένων των φακών σιλικόνης υδρογέλης. Για λεπτομερείς πληροφορίες για το προϊόν, συμπεριλαμβανομένων προειδοποιήσεων και προφυλάξεων, συμβουλευτείτε τις Οδηγίες Χρήσης. Εάν δεν το κάνετε, μπορεί να προκληθεί σοβαρή οφθαλμική λοίμωξη ή τραυματισμός.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i