Νιώθεις έλλειψη ενέργειας και χρειάζεται τόνωση η καρδιά σου; Βρήκαμε τη λύση για δυνατή καρδιά (κυριολεκτικά)

Ενέργεια και μέγιστη αντιοξειδωτική προστασία και για τους πιο απαιτητικούς.

woman tired iStock

Ο Μάρτης είναι μήνας αφιερωμένος στη Γυναίκα καθώς στις 8 του μήνα, κάθε χρόνο, τιμάται παγκοσμίως για πολύ ουσιαστικούς λόγους. Είναι όμως και μια υπενθύμιση για κάθε γυναίκα ώστε να φροντίζει τον εαυτό της γιατί αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να κάνει κανείς για εκείνη.

Σε αυτό το πλαίσιο της αγάπης για τον εαυτό μου, που μου πήρε χρόνια για να τον αγαπήσω όπως του άξιζε, ο δρόμος είχε πολλές ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα. Πολλά "ναι" στις θετικές αλλαγές για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και πιο πολλά "όχι" στην τοξικότητα. Και αυτό είναι κάτι που δεν διαπραγματεύεται. Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες για αυτές τις αλλαγές, αλλά δεν θα το κάνω διότι αυτή τη φορά θέλω να πιστώσω θετικά credits, σε έναν σύμμαχο που γνώρισα και που πραγματικά έβαλα στην καρδιά μου. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Το να προστατέψω την καρδιά μου και να θωρακίσω την υγεία μου σε μια πάρα πολύ απαιτητική καθημερινότητα αποτελεί νόμο. 

Ήταν ζήτημα καρδιάς 

Ειδικά όσον αφορά την υγεία της καρδιάς και τη διατήρηση υψηλών επιπέδων ενέργειας σε μία πολύ απαιτητική καθημερινότητα, οι απαιτήσεις είναι εξ ορισμού υψηλότερες: Δεν παίζουμε μαζί της. Γι' αυτό και κατόπιν συστηματικής έρευνας εκτός από το ότι έφτιαξα τη διατροφή μου και έβαλα την άσκηση στη ζωή μου κατέληξα και σε έναν πολύ σημαντικό σύμμαχο.

Με συνοπτικές και συμπληρωματικές διαδικασίες θα πω πως αυτός ο σύμμαχος είναι το Inno-Q-Nol®, ένα συμπλήρωμα συνενζύμου Q10, στην ενεργή μορφή της ουμπικινόλης για καρδιά, ενέργεια και αντιοξείδωση. Ποια είναι η διαφορά από το απλό συνένζυμο Q10; Ότι καθώς ο οργανισμός για να χρησιμοποιήσει το Q10 πρέπει να το μετατρέψει σε ουμπικινόλη, το συνένζυμο στη μορφή της ουμπικινόλης είναι 3 -8 φορές πιο δραστικό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς πολύ νωρίς -μετά τα 30 - μειώνεται η ενδογενής παραγωγή του συνενζύμου Q10 αλλά και η ικανότητά μας μετατροπής του σε ουμπικινόλη.

Αν νιώθεις κι εσύ εξάντληση και θέλεις να θέσεις την υγεία σου ως προτεραιότητα και ψάχνεις έναν τέτοιο σύμμαχο θα δεις πως ο συνδυασμός με μια υγιεινή διατροφή μπορεί να σε βοηθήσει (πραγματικά) να αισθανθείς σίγουρη για την καρδιακή σου υγεία, αφού μειώνει τον καρδιαγγειακό κίνδυνο και τη χρόνια κόπωση και αυξάνει την ενέργεια και την πρόσληψη οξυγόνου.

MedMelon
MedMelon

Ειδικότερα: 

Σε ποιους το Inno-Q-Nol® είναι ο απόλυτος σύμμαχος και ποιοι ωφελούνται από τη λήψη ουμπικινόλης:

  • Τα άτομα κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας των 40 ετών
  • Όσοι έχουν ιστορικό καρδιαγγειακής νόσου
  • Όσοι λαμβάνουν στατίνες
  • Όσοι πάσχουν από νευροεκφυλιστικές παθήσεις, όπως το Parkinson, το Alzheimer κ.ά.
  • Όσοι ταλαιπωρούνται συχνά από πονοκεφάλους ή ημικρανίες
  • Άτομα που βιώνουν σωματικό, ψυχολογικό ή οξειδωτικό στρες
  • Όσοι αντιμετωπίζουν χρόνιο πόνο ή έχουν συστηματική φλεγμονή
  • Αθλητές και ασκούμενοι που έχουν ανάγκη από επιπλέον ενέργεια και αντοχή

Οι λεπτομέρειες που κάνουν την καρδιακή διαφορά

Επειδή αυτός ο σύμμαχος με κέρδισε αμέσως, θέλω να σου πω πως τη διαφορά στην ενέργεια θα τη νιώσεις αμέσως μόλις ξεκινήσεις τη λήψη του Inno-Q-Nol®. Το Inno-Q-Nol® λειτουργεί όπως ο φορτιστής σε μπαταρία . Η εξήγηση είναι ότι η παραγωγή ενέργειας γίνεται μέσα στα κύτταρα μας, στα μιτοχόνδρια, με την παρουσία της ουμπικινόλης, η οποία δρα σαν καταλύτης. Η ουμπικινόλη είναι μια ουσία ασταθής. Το Inno-Q-Nol® έχει μια τριπλή προστασία που εξασφαλίζει τη σταθερότητα της ουμπικινόλης, μέσω της κατοχυρωμένης πατέντας Q-Nol®.

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά:

Παραγωγή Ενέργειας: Η ουμπικινόλη καθίσταται απαραίτητο στοιχείο για την παραγωγή του 95% της ενέργειας στα κύτταρα του οργανισμού. Η μείωσή της συνεπάγεται χαμηλότερα επίπεδα ενέργειας, αίσθηση κόπωσης και, ως εκ τούτου, μειωμένη δραστηριότητα. Ως συνένζυμο, η ουμπικινόλη ενισχύει τη δράση των ενζύμων που παίρνουν μέρος στην παραγωγή ενέργειας.

Υγιής Καρδιακή λειτουργία: Τα υψηλά επίπεδα της ουμπικινόλης και η σωστή καρδιακή λειτουργία είναι άμεσα συνδεδεμένα, ενώ η συμπλήρωση με ουμπικινόλη δρα ευεργετικά ακόμη και έπειτα από καρδιακά επεισόδια.

Αντιοξειδωτική Προστασία: Η ουμπικινόλη προσφέρει προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και ενισχύει τη λειτουργικότητα της βιταμίνης Ε. Ακόμη, προστατεύει από την τοξική δράση των στατινών και συμβάλλει στη μείωση του οξειδωτικού στρες μετά από χειρουργεία.

Προστασία από παθήσεις: Η αναλογία της ουμπικινόλης στο πλάσμα του αίματος είναι χαμηλότερη των φυσιολογικών επιπέδων σε άτομα με καρδιαγγειακές, νευρολογικές, ηπατικές και σχετιζόμενες με διαβήτη παθήσεις.

Note to self

Σε μια άκρως δύσκολη εποχή από όλες τις απόψεις, το "άκου την καρδιά σου" δεν είναι απλά ένα κλισέ αλλά επιτακτική ανάγκη. 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i