Αν ξυπνάς μόνιμα κουρασμένη, η μέθοδος SHINE είναι για σένα

Η φράση "κουρασμένος όλη την ώρα" αναζητείται στο Google περίπου 10.000 φορές κάθε μήνα, παγκοσμίως. Τυχαίο;

κούραση

Η φράση "κουρασμένος όλη την ώρα" αναζητείται στο Google περίπου 10.000 φορές κάθε μήνα παγκοσμίως, υπογραμμίζοντας τον αγώνα μας να ξεκουραστούμε. Για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος λοιπόν, οι ειδικοί ύπνου στο Mattress Online τονίζουν ότι το ταξίδι για καλύτερο ύπνο ξεκινά με την καθιέρωση υγιεινών πρωινών συνηθειών.

Ένα γρήγορο πρωινό, μπορεί να είναι τόσο επιζήμιο όσο μία ανήσυχη νύχτα. Είτε ξυπνάς μηρυκάζοντας τα χθεσινά γεγονότα είτε αγωνίζεσαι να φύγεις εντελώς από το κρεβάτι, η αποφυγή της επόμενης ημέρας εμποδίζει την παραγωγικότητα. Αυτό το μοτίβο καλλιεργεί τον τρόμο την ημέρα και το νυχτερινό άγχος. Ωστόσο, έχεις τη δύναμη να σπάσεις αυτόν τον κύκλο.

Τα οφέλη μιας παραγωγικής πρωινής ρουτίνας

Ηρεμία

Αφιερώνοντας μια στιγμή για τον εαυτό σου νωρίς την ημέρα, θα σου επιτρέψει να αναλογιστείς το χθες και αυτή η ηρεμία θα σε βοηθήσει στην ενίσχυση της αίσθησης ελέγχου της ημέρας που ακολουθεί.

Εστίαση

Η προετοιμασία για την ημέρα θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις σαφήνεια στις εργασίες σου και να ξεκινήσεις τη μέρα με καλύτερες προθέσεις.

Η συνέχεια στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i