Μπορώ να βάψω τα μαλλιά μου ή να βάψω τα νύχια μου; Τι απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη;

Τι απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη; Και τι όχι; Οι απαντήσεις εδώ!

happy-smiling-beautiful-pregnant-woman-exercising-at-home-picture-id1094389686 Lordn

Τι απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη; Και τι επιτρέπεται; Μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου; Μπορείς να βάψεις τα νύχια σου και να πας σε ινστιτούτο ομορφιάς;

Τι απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη: Μπορείς να βάψεις τα νύχια σου;

Οι γυναικολόγοι εκφράζουν διαφορετικές απόψεις πάνω σε αυτό το θέμα. Για να είσαι στην ασφαλή πλευρά, χρησιμοποίησε βερνίκι νυχιών με φυσικές χρωστικές που δεν περιέχουν φθαλικές ενώσεις. Οι τελευταίες θεωρούνται δυνητικός κίνδυνος πρόκλησης γενετικών ανωμαλιών.

Τι απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη: Μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου;

Κάνε ανταύγειες τώρα και άσε τη βαφή για αργότερα. Οι ερευνητές δεν έχουν πλήρη και σαφή εικόνα για τις επιδράσεις της βαφής σε έγκυες γυναίκες, έτσι πολλοί γιατροί συστήνουν την αποφυγή της. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι οι χρωστικές ουσίες και άλλες χημικές αναθυμιάσεις, όπως η αμμωνία, μπορεί να προκαλέσουν έντονη ναυτία. Ωστόσο οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν ότι οι ανταύγειες αποτελούν την ασφαλέστερη επιλογή, μιας και οι χημικές ουσίες παραμένουν στο αλουμινόχαρτο και σπάνια αγγίζουν το δέρμα.

Τι απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη: Μπορείς να πας σε ινστιτούτο ομορφιάς;

Στις περιποιήσεις προσώπου αρκέσου στα βασικά αποφεύγοντας χημικά peelings και καθαρισμούς σε βάθος. Επίσης, παράκαμψε θεραπείες spa που αυξάνουν τη θερμοκρασία του σώματός σου, όπως τα body wraps και το χαμάμ, καθώς η υπερβολική θερμότητα είναι επικίνδυνη για το μωρό σου.

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i