Η λύση στην αϋπνία ακούει στο όνομα Neubria

Ο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για όνειρα γλυκά.

ύπνος αϋπνία istock

Είναι μία από αυτές τις βραδιές που μοιάζει να μην σου κολλάει ύπνος, ακόμα κι αν ήρθε το τέλος μιας απαιτητικής ημέρας με πολλές υποχρεώσεις και ασταμάτητες εκκρεμότητες. Και όμως οι σκέψεις για την επόμενη εξίσου δύσκολη ημέρα δεν λένε να σταματήσουν, σε σημείο που αναρωτιέσαι αν θα ξανακοιμηθείς ποτέ και αν θα μπορείς να αποδώσεις στη δουλειά το επόμενο πρωί. Μήπως ήρθε η ώρα να δράσεις, άμεσα προκειμένου να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και να πεις ναι στην πιο παραγωγική εκδοχή του εαυτού σου; Η λύση ακούει στο όνομα Neubria.

Neubria = Καλή υγεία

Η νέα σειρά νοοτροπικών συμπληρωμάτων - δηλαδή εκείνων που περιέχουν ουσίες που επηρεάζουν τις λειτουργίες του εγκεφάλου, με σκοπό τη βέλτιστη νοητική και πνευματική απόδοση - έχει σκοπό να βελτιώσει τη λειτουργία του εγκεφάλου, την υγεία και την ευεξία του οργανισμού. Το κλειδί βρίσκεται στις ενισχυμένες συνθέσεις που αποτελούνται από βότανα και βιταμίνες και δρουν για να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες του οργανισμού. 

neubria sleep

Neubria Sleep, για όνειρα γλυκά

Για εσένα που επιθυμείς ο ύπνος σου να μην διακόπτεται από τίποτα, το προηγμένο συμπλήρωμα διατροφής συμβάλλει σε έναν ποιοτικότερο ύπνο, με αποτέλεσμα ο οργανισμός σου και ο εγκέφαλός σου να λαμβάνουν την ξεκούραση που χρειάζονται για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της επόμενης ημέρας. Η επιτυχία έγκειται στην ισχυρή φόρμουλα που προέρχεται από τη φύση και πιο συγκεκριμένα στο μείγμα θαυματουργών βοτάνων "Bliss" που στοχεύει στην χαλάρωσή σου. Πιο αναλυτικά, το προϊόν δρα, συνδυάζοντας Μελισσόχορτο, Σαφράν, Λυκίσκο και Χαμομήλι που καταπολεμούν το στρες, προσφέρουν αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης λίγο πριν τον ύπνο. Παράλληλα, χάρη στο Μαγνήσιο που περιέχεται στο συμπλήρωμα, βελτιώνεται σημαντικά η ποιότητα του ύπνου, ενώ νιώθεις αίσθηση ανανέωσης και ξεκούρασης. 

Ο λόγος που το κάνει να ξεχωρίζει

Αν και δεν είναι το πρώτο προϊόν που δίνει τέλος στην αϋπνία, αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ο τρόπος με τον οποίο δρα. Στην ουσία, το Neubria Sleep προσφέρει έναν φυσικό ύπνο, ο οποίος δεν προκαλεί αίσθηση ζαλάδας το επόμενο πρωί, παρά ενισχύει στο σώμα τα επίπεδα των συστατικών που προκαλούν τον ύπνο, βοηθώντας το βιολογικό μας ρολόι να λειτουργήσει κανονικά. Από την άλλη, το χαρακτηριστικό που εγγυάται την επιτυχία του είναι η αποτελεσματικότητα των βοτάνων και των φυσικών εκχυλισμάτων του, αλλά και το πώς λειτουργούν. Ειδικότερα, το κλειδί βρίσκεται στη μεταξύ τους συνεργασία και στους συνδυασμούς των συστατικών αυτών, προσφέροντας μία δυνατή φόρμουλα που στοχεύει να διατηρήσει την υγεία του μυαλού και του σώματος. 

Αν θες να ανακαλύψεις όλη τη σειρά της Neubria, μπορείς να μεταβείς στην ιστοσελίδα www.neubria.gr, όσο και στα Facebook και Instagram accounts.

*Συμπληρώματα διατροφής. Δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 73821-5/16-07-2020. Κατάλληλα για vegans. Να μη χρησιμοποιούνται από παιδιά, εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i