Αδυνάτισμα: Η στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσεις για άμεσα αποτελέσματα

Κάνε την κίνηση ματ απέναντι σε περιττά κιλά και λίπος.

Αδυνάτισμα iStock

Η διαδικασία αδυνατίσματος δεν υπήρξε πραγματικά ευχάριστη στο μυαλό κανενός ανθρώπου. Πριν ξεκινήσουμε, συνηθίζουμε να σκεφτόμαστε όλα όσα θα στερηθούμε, τις σκληρές προπονήσεις που θα κάνουμε στο γυμναστήριο, αλλά και το ενδεχόμενο να τα παρατήσουμε πριν καν προσπαθήσουμε.

Διάβασε επίσης: Μείωσε την κυτταρίτιδα σε μόλις 10 ημέρες με αυτό το εύκολο πρόγραμμα διατροφής

Αυτό συμβαίνει συχνά γιατί δεν υπάρχει μια ξεκάθαρη στρατηγική για το πως να πετύχεις τον σκοπό σου. Και δεν μιλάμε για την διατροφή που πρέπει να ακολουθήσεις ή τις ασκήσεις που θα κάψουν περισσότερες θερμίδες. Αναφερόμαστε σε εκείνο το γενικό πλάνο αλλαγών που καλό είναι να υιοθετήσεις από την αρχή και το οποίο θα σε βοηθήσει να διαπιστώσεις πολύ πιο σύντομα αλλαγή στην σιλουέτα σου. Χωρίς κόπο και άγχος, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

Πιες περισσότερο νερό

Είναι σχεδόν ξεκάθαρο ότι το νερό μπορεί να σε οδηγήσει στην αλλαγή που επιδιώκεις. Διώχνοντας το φούσκωμα και επαναφέροντας την φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού, πίνοντας απλώς νερό θα βρεθείς ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποιήσει του στόχου σου. Και αν θεωρείς βαρετή την ιδέα του νερού ως ροφήματος, πρόσθεσε μέσα σε αυτό μια φέτα λεμονιού, lime ή αγγουριού.

Προτεραιότητα στα λαχανικά

Για να απολαύσεις ένα πραγματικά χορταστικό γεύμα, δώσε προτεραιότητα στα λαχανικά. Τα τελευταία περιέχουν εξαιρετικές ποσότητες βιταμινών, φυτικών ινών και μετάλλων, ενώ όταν συνδυάζονται με το κυρίως γεύμα κατευνάζουν τις λιγούρες για περιττά τσιμπολογήματα.

Απόφυγε μια για πάντα τα μεταμεσονύκτια σνακ

Τα σνακ δεν επιβαρύνουν την σιλουέτα σου όταν είναι υγιεινά ή όταν καταναλώνονται τις σωστές ώρες. Προσπάθησε να ορίσεις το τελευταίο γεύμα σου στις 7 ή 8 και παρέλειψε να τρως βραδινά σνακ παρακολουθώντας την αγαπημένη σου σειρά πριν κοιμηθείς.

Βάλε την άσκηση στη ζωή σου

Ή καλύτερα κάνε την γυμναστική τρόπο ζωής. Σταμάτα να βλέπεις τις προπονήσεις σαν αγγαρεία και επίλεξε να ασκηθείς με έναν τρόπο ευχάριστο για σένα. Απολαμβάνοντας την άσκηση σίγουρα θα δημιουργείς χρόνο για μερικές επαναλήψεις ακόμα και αν βρίσκεσαι σε διακοπές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i