Γεμιστές φλογέρες με τυρί- Η συνταγή που εγκρίνουν οι Ελληνίδες γιαγιάδες

Γίνονται στο τηγάνι, το αγαπημένο των γιαγιάδων μας- Γιατί αν δεν μπει λάδι δεν γίνεται νόστιμο!

φλογερες iStock

Οι νεότεροι "μάγειρες" θέλουμε να πειραματιζόμαστε. Να φτιάχνουμε παραδοσιακά φαγητά και γλυκίσματα με νέα υλικά και νέες τεχνικές. Να βάζουμε βρώμη στο κέικ και να φτιάχνουμε πατάτες τηγανητές στον φούρνο.

Η αλήθεια είναι ότι κάποιες ιδέες είναι καλές και σίγουρα πιο υγιεινές. Αλλά κάποιες "πειραγμένες" συνταγές δεν έχουν την ίδια νοστιμάδα. Όπως θα έλεγαν και οι Ελληνίδες γιαγιάδες μας "αν δεν βάλεις λάδι δεν έχει νοστιμάδα". 

Οι παλιότερες γενιές τηγάνιζαν, έβαζαν βούτυρα αγελάδος, έβαζαν λιπαρά (καλής ποιότητας) κι ίσως θα έπρεπε κάποιες φορές να εφαρμόζουμε τον τρόπο τους. Όπως σε αυτή τη συνταγή. 

Δες περισσότερα στο themamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i