6 ελληνικά yoga accounts για να ακολουθήσεις τώρα στο Instagram

Τα Instagram feeds που θα χαρίσουν έμπνευση σε κάθε yoga lover.

γιογκα λογαριασμοι iStock

Όταν αγαπάς κάτι είναι λογικό να επιδιώκεις να "βρίσκεσαι" κοντά σε αυτό με οποιοδήποτε τρόπο. Αν για παράδειγμα λατρεύεις την γιόγκα, όπως εμείς, είτε θα παρακολουθείς κάποιο yoga class, είτε θα διαβάζει βιβλία/άρθρα σχετικά με τον διαλογισμό, είτε θα εφαρμόζεις την πρακτική αυτή μόνη σου στο σπίτι. Το εν λόγω παράδειγμα δεν είναι και τόσο τυχαίο, αφού στην covid εποχή, δεν ήμασταν λίγοι όσοι δοκιμάσαμε την γιόγκα στο σπίτι, την βάλαμε στο καθημερινό μας πρόγραμμα και τώρα δεν την αποχωριζόμαστε.

Σε αυτό συνέβαλαν – κακά τα ψέματα – και τα ατελείωτα scrolls στο Instagram, αφού εκεί ανακαλύψαμε τα πιο γιόγκι post που γέμισαν την αρχική μας και μας εμπνέουν καθημερινά. Έπειτα από ένα διεξοδικό "ξεσκαρτάρισμα" είμαστε έτοιμοι να σου παρουσιάσουμε τους 6 ελληνικούς γιόγκι λογαριασμούς που αξίζουν το follow σου:

aleksandra_yoga

 

Πρώτη στη λίστα βρίσκεται η yoga instructor Αλεξάνδρα, η οποία, όπως εύκολα μπορεί να παρατηρήσει κανείς στο προφίλ της, όχι μόνο είναι πιστή οπαδός της γιόγκα αλλά φροντίζει μέσα από τις αναρτήσεις της να μεταδώσει την αγάπη της αυτή σε όλο και περισσότερους υποψήφιους μαθητές. Μάλιστα, η ίδια διοργανώνει εβδομαδιαίως live συνεδρίες γιόγκα κάθε επιπέδου.

omm_yoga

 

Η Έφη είναι η εκπαιδεύτρια γιόγκα, που όπου σταθεί και όπου βρεθεί, δε θα διστάσει να αφιερώσει λίγο χρόνο σε μια θέση γιόγκα. Αυτό μαρτυρούν τα όμορφα και προσεγμένα posts, τα οποία σίγουρα θα μπεις στον πειρασμό να αποθηκεύσεις στο feed σου. Οι IGTV αναρτήσεις της είναι γεμάτες πολύτιμες συμβουλές, όπως "πως να αντιμετωπίσεις το άγχος με αναπνοές".

nickipetroulaki_yoga

 

Είναι ιδιοκτήτρια του PowerHouse Project και co-founder στο Wellness Rituals. Η Νίκη μοιράζεται τις γιόγκα γνώσεις της με πολλούς μαθητές, ενώ μέσα από το περιεχόμενο που κοινοποιεί, οι followers της παίρνουν ιδέες για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Με moto "η ευεξία είναι τρόπος ζωής", η Νίκη κερδίζει το like μας.

irenedamanaki

 

Ο λογαριασμός της Ειρήνης είναι μια πολύ καλή απάντηση στο ερώτημα γιατί να προσθέσεις τη γιόγκα στη ζωή σου. Μέσα από φωτογραφίες και από βίντεο γίνεται απόλυτα κατανοητό πως δε χρειάζεσαι ώρες ατελείωτες για να προπονηθείς με τη γιόγκα, αφού 20λέπτες ακόμα και 10λέπτες συνεδρίες μπορούν να σου χαρίσουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Η instructor Ειρήνη σου δείχνει τον τρόπο, εσύ απλά κάνε follow.

christinaexarchou

 

Η αρμονία είναι σημαντικό κεφάλαιο στη γιόγκα, κάτι μου εμπεδώνουμε από την πρώτη κιόλας ματιά στο προφίλ της Χριστίνας. Οι "καλλιτεχνικές" αναρτήσεις της είναι γεμάτες έμπνευση, παρακινώντας σε να ξεκινήσεις άμεσα την ευεργετική περιήγηση στον κόσμο της γιόγκα. Μην παραλείψεις να ρίξεις μια ματιά στα IGTV της καθώς θα ανακαλύψεις ενδιαφέρουσες κινήσεις.

yogacatt

 

Με τη γιόγκα αποκτάς καλογυμνασμένο, δυνατό και υγιές σώμα. Η Κατερίνα είναι ζωντανή απόδειξη της διαπίστωσης αυτής και ως δασκάλα γιόγκα δείχνει στους μαθητές της πως θα το πετύχουν και εκείνοι. Τακτικά προσφέρει στους ακολούθους της διάφορες πρακτικές γιόγκα μέσω live βίντεο, όποτε μη χάνεις χρόνο και κάνε follow.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i