Απόκτησε λεπτή μέση μόνο με την καρέκλα της κουζίνας σου

Τελικά, η αγαπημένη σου γιόγκα μπορεί να σου προσφέρει την λεπτή μέση των ονείρων σου.

chair istock

Αν και υπάρχουν πολλά στυλ γιόγκα, η ενσωμάτωση της γιόγκα με καρέκλα στην καθημερινή σoυ ρουτίνα μπορεί να αλλάξει πραγματικά το παιχνίδι για μια πιο επίπεδη κοιλιά. Όχι μόνο προσφέρει έναν ήπιο και προσιτό τρόπο άσκησης, αλλά αυτές οι ειδικά επιμελημένες στάσεις γιόγκα με καρέκλα εμπλέκουν τους μύες του πυρήνα, ενισχύουν το μεταβολισμό και προωθούν μια ενισχυμένη αίσθηση ευεξίας.

H #1 καθημερινή προπόνηση γιόγκα με καρέκλα φαίνεται ότι είναι η εγγύηση για τη συρρίκνωση του κοιλιακού λίπους.

Η ενσωμάτωση αυτών των πέντε στάσεων γιόγκα με καρέκλα στην καθημερινή σου ρουτίνα μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη μείωση του λίπους στην κοιλιά. Φυσικά, η συνέπεια είναι το κλειδί! Όπως σε όλα τα πράγματα, έτσι και στην απώλεια πόντων περιμετρικά της μέσης θα πρέπει να είσαι συνεπής για να δεις αποτελέσματα. Επομένως κάνε αυτή την προπόνηση με γιόγκα μέρος της καθημερινής σου ρουτίνας για να απολαύσεις τα οφέλη ενός πιο δυνατού κορμού και μιας πιο λεπτής μέσης.

Διάβασε επίσης: Λεπτή μέση με αυτά τα λαχανικά- έκπληξη

Απόκτησε λεπτή μέση μόνο με την καρέκλα της κουζίνας σου

λεπτη_μεση
Istock

Ξεκίνησε την προπόνηση γιόγκα με καρέκλα για να συρρικνώσεις το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς με μερικές διατάσεις. Αυτή η απαλή ροή εμπλέκει τους κοιλιακούς μύες, βοηθώντας στη βελτίωση της πέψης και στην τόνωση του μεταβολισμού. Κάθισε στην άκρη της καρέκλας με τα πόδια σου ακουμπισμένα στο έδαφος, λύγισε την πλάτη σου και σήκωσέ τα στο στήθος σου. Στη συνέχεια, εξέπνευσε, στρογγυλοποίησε τη σπονδυλική σου στήλη και φέρε το πηγούνι σου στο στήθος σου. Επανέλαβε την άσκηση για τρία σετ, κρατώντας κάθε στάση για 10 δευτερόλεπτα.

Καθιστή στροφή

Η καθιστή συστροφή βοηθά στην πέψη και ενισχύει τους πλαϊνούς κοιλιακούς, προσθέτοντας πολλά οφέλη στο ταξίδι σου για τη μείωση του λίπους στην κοιλιά. Επίσης, καίει θερμίδες και ενθαρρύνει την καλύτερη στάση του σώματος, συμβάλλοντας σε μια πιο επίπεδη εμφάνιση στο στομάχι. Κάθισε με ίσια πλάτη και τα πόδια σου στο πάτωμα, και επιμήκυνε τη σπονδυλική σου στήλη και εξέπνευσε, στρίβοντας προς τα δεξιά. Μείνε για 15 δευτερόλεπτα, άλλαξε πλευρά και επανέλαβε για τρία σετ.

 

Γόνατο στο στήθος

Αυτή η δυναμική στάση όχι μόνο δεσμεύει τον πυρήνα σου, αλλά βελτιώνει επίσης την κυκλοφορία του αίματος, προάγοντας την καύση του υπερβολικού λίπους στην κοιλιά. Κάθισε στην άκρη της καρέκλας και αγκάλιασε το δεξί σου γόνατο. Σήκωσε το γόνατο προς το στήθος και μείνε για 12 δευτερόλεπτα. Άλλαξε πόδι και επανέλαβε για τρία σετ.

 

Κάθισμα προς τα εμπρός

Η κάμψη προς τα εμπρός είναι μία ισχυρή στάση που στοχεύει σε ολόκληρη την κοιλιακή περιοχή, προάγοντας την ευελιξία και διεγείροντας την πέψη για πιο επίπεδη κοιλιά και μειωμένο σωματικό λίπος. Κάθισε στην καρέκλα με τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των γοφών σου. Εισέπνευσε, επιμήκυνε τη σπονδυλική σου στήλη και εξέπνευσε, καθώς ορθώνεις τους γοφούς για να φτάσεις προς τα εμπρός. Κράτησε αυτή την στάση για 20 δευτερόλεπτα, και επανέλαβε για τρία σετ.

 

Πόδια ψηλά

Ολοκλήρωσε αυτήν την προπόνηση γιόγκα με καρέκλα για μείωση λίπους στην περιοχή της κοιλιά με άρσεις ποδιών. Μία εξαιρετικά απλή, αλλά αποτελεσματική άσκηση που εμπλέκει τους κάτω κοιλιακούς μυς, συμβάλλοντας σε ισχυρότερο πυρήνα και μειωμένο λίπος στην κοιλιά. Το παραπάνω βίντεο δείχνει μια ανύψωση με ένα πόδι, ενώ με δύο πόδια ταυτόχρονα αυξάνει την πίεση. Για να ξεκινήσεις, κάθισε στην καρέκλα και άπλωσε τα πόδια σου ευθεία. Σήκωσε τα πόδια σου μερικά εκατοστά από το έδαφος, δεσμεύοντας τους κάτω κοιλιακούς σου. Μείνε για 15 δευτερόλεπτα, χαμήλωσέ τα και επανέλαβε για τρία σετ.

Διάβασε επίσης: Πώς η yin yoga μπορεί να κάνει τις προπονήσεις (και τη ζωή σου) καλύτερες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i