Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεσαι

Ένα νέο "εργαλείο ζωής" θα σε βοηθήσει να μεταμορφώσεις την καθημερινότητά σου.

charantiniotis istock

Η Nοο|τροπία δεν είναι ένα ακόμη βιβλίο αυτοβοήθειας. Είναι ένα συναρπαστικό εγχειρίδιο, ένα καθημερινό εργαλείο ζωής από τον καταξιωμένο και έμπειρο ειδικό στην προσωπική ανάπτυξη Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πεδίο.

cover

"Η νοοτροπία που έχουμε διαμορφώνει την πορεία της ζωής μας", σημειώνει ο συγγραφέας. "Καθορίζει πώς παίρνουμε αποφάσεις καθημερινά, πώς αντιμετωπίζουμε διάφορες καταστάσεις, πώς βιώνουμε συνολικά τις εμπειρίες μας. Είναι βέβαιο πως, για να ευημερήσουμε, χρειαζόμαστε την κατάλληλη νοοτροπία".

Μπορούμε να εκπαιδεύσουμε το ίδιο μας το μυαλό και να αλλάξουμε την πορεία της ζωής μας; Ίσως να ακούγεται δύσκολο, όμως δεν είναι καθόλου! Εφαρμόζοντας όσα προτείνει το βιβλίο, θα βελτιώσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και θα "ξεκλειδώσεις" έναν πιο παραγωγικό τρόπο σκέψης, ώστε να δημιουργήσεις μια ισορροπημένη, λειτουργική και βαθιά ικανοποιητική ζωή. Το μυαλό θα γίνει ο ισχυρός σύμμαχός σου που θα σε υποστηρίζει σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου!

Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Για τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, κάθε αλλαγή απαιτεί χρόνο, και δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Αν, όμως, δουλέψεις για ένα ολόκληρο ημερολογιακό έτος, δηλαδή για 52 εβδομάδες, μεθοδικά, είναι σίγουρο ότι θα ανακαλύψεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Το εγχειρίδιο υπόσχεται να γίνει ο πολύτιμος σύντροφος και οδηγός σου για να αποκαλύψεις τις υπέροχες δυνατότητες του μυαλού σου. Η προσεκτικά δομημένη και εύκολα εφαρμόσιμη μέθοδος που προτείνει ο συγγραφέας, μέσα από αφυπνιστικές ασκήσεις, εύκολα εφαρμόσιμες τεχνικές και θετικές δηλώσεις, θα επιτρέψουν να απελευθερώσεις το δυναμικό σου και να κατανοήσεις τη βαθιά επίδραση που έχουν οι σκέψεις σου στη διαμόρφωση της πραγματικότητας.

Με τη νέα χρονιά να πλησιάζει, είναι η ώρα να αντιληφθείς τις μοναδικές δυνατότητες που διαθέτεις και να ενδυναμώσεις το μυαλό σου. ώστε να ξεπερνάει εμπόδια και να χτίζει γέφυρες. που θα σε οδηγούν από την επιθυμία στην υλοποίηση των ζητούμενών σου. Είναι η ώρα να χαράξεις νέα πορεία προς μια ζωή γεμάτη έμπνευση και σκοπό!

charantiniotis

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Στον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, μέσω της κινησιολογίας και της φυσικής αγωγής, αποκαλύφθηκαν τα μυστικά του "φυσικού σώματος". Μέσω της γιόγκα, την οποία διδάχθηκε δίπλα σε σημαντικούς και αξιόλογους δασκάλους στην Αμερική, του αποκαλύφθηκε η άρρηκτη σύνδεση μεταξύ σώματος και πνεύματος. Εμβάθυνε στη φύση του πνεύματος μέσα από τον διαλογισμό και τη Βουδιστική φιλοσοφία στην Ασία. Συνέχισε την εντρύφησή του στο Νεπάλ και στην Ταϊλάνδη και σπούδασε την επιστήμη και την πρακτική της φιλοσοφίας της Αγιουρβέδα στην Ινδία. Συνεχίζοντας την εξερεύνησή του στη φύση του ανθρώπινου νου, εντρύφησε στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, στη Θετική Ψυχολογία, στην Ύπνωση και στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Προσέγγιση. Το πάθος και ο σκοπός του είναι να βοηθάει τον κόσμο, με το να μοιράζεται αξιόπιστους τρόπους και εργαλεία που κάνουν τη ζωή καλύτερη. Οι συνεδρίες του έχουν βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να αλλάξουν νοοτροπία και συνήθειες, φέρνοντας στην επιφάνεια την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Ζει στην Αθήνα και εργάζεται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δουλεύοντας με ανθρώπους και εταιρείες από όλον τον κόσμο.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i