Πώς θα απαλλαγείς αποτελεσματικά από την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος

Η Liposvelte cream για αδυνάτισμα της Mastic Spa θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σου - και θα τη βρεις δώρο στο Shape Απριλίου.

κυτταρίτιδα iStock

Η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος αποτελούν, διαχρονικά, μερικά από τα θέματα που απασχολούν μια μεγάλη μερίδα γυναικών κάθε χρόνο. Πρόκειται για ένα αισθητικής φύσεως ζήτημα που επηρεάζει όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες, συχνά ανεξαρτήτως βάρους, χρώματος και ηλικίας. Ιδίως σε ό, τι αφορά την κυτταρίτιδα, έρευνες έχουν δείξει ότι όλες έχουμε ή πρόκειται να εμφανίσουμε έστω και λίγη κυτταρίτιδα κάποια στιγμή στη ζωή μας.

Για αρχή, να αναφέρουμε ότι η κυτταρίτιδα δεν πρόκειται να εξαφανιστεί ποτέ εντελώς. Με τις κατάλληλες κινήσεις όμως μπορεί να βελτιωθεί αισθητά η όψη της. Εκτός από ένα υγιεινό τρόπο ζωής, με καλή διατροφή χωρίς ζάχαρη και άλλα λιπαρά, συχνή άσκηση και πολύ νερό αλλά και συχνή απολέπιση στο ντους, οι αδυνατιστικές κρέμες μπορούν να κάνουν θαύματα - εφόσον φυσικά ακολουθείς εντατικά όλα τα παραπάνω συνδυαστικά.

Δες επίσης: Perfect skin | Τα 3+1 χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις στο πρόσωπό σου

Εμείς ψάξαμε και ανακαλύψαμε μια από τις καλύτερες αδυνατιστικές κρέμες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά: τη Liposvelte cream, τη No1 κρέμα αδυνατίσματος της Mastic Spa με μαστίχα Χίου, κακάο και καφεΐνη που καταπολεμά την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος.

Δες επίσης: 5 κρέμες ματιών με ρετινόλη για βελτίωση της όψης των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων

Πώς δρα η συγκεκριμένη κρέμα;

Τα εκχυλίσματα φυκιών ενεργοποιούν τις καύσεις και μειώνουν την συσσώρευση λίπους και υγρών με τελικό αποτέλεσμα τη μείωση του τοπικού πάχους έως και 3 εκατοστά. Tα εκχυλίσματα καλέντουλας μειώνουν τις "ρυτίδες” που προκαλούνται από την κυτταρίτιδα αλλάζοντας σταδιακά την τραχιά όψη της επιδερμίδας βελτιώνοντας την έως και 47%. Το μαστιχέλαιο ενυδατώνει την επιδερμίδα ενώ το κακάο είναι πλούσιο σε θεοβρωμίνη η οποία συσφίγγει και τονώνει το δέρμα.

Shape Απριλίου

Το καλύτερο; Δεν αφήνει λιπαρότητα στο σώμα, έχει υπέροχο άρωμα ενώ η συστηματική χρήση της σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή (όπως προείπαμε) κάνει ορατά τα πρώτα εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.

Τη Mastic Spa Liposvelte θα βρεις δώρο σε κανονικό μέγεθος στο SHAPE Απριλίου που κυκλοφορεί από σήμερα στα περίπτερα, στην εκπληκτική τιμή των 6,90€. Μην το χάσεις!

Shape Απριλίου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i