Το μυαλό σου και τα μάτια σου: Μην ξεχνάς ότι και ο εγκέφαλος έχει τις δικές του ανάγκες!

Αν έχεις δυνατό μυαλό, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα!

αποδοτικότητα iStock

Υπάρχουν στιγμές μέσα στην ημέρα που νιώθεις πως δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις, λες και ο εγκέφαλός σου έχει βαλθεί να μην σε βοηθήσει καθόλου κατά τη διάρκεια της δουλειάς σου. Τα γράμματα στο πληκτρολόγιό σου φαίνονται να μπερδεύονται, για ένα report χρειάζεσαι 3-4 φορές να το διαβάσεις για να καταλάβεις τι λέει και η παραγωγικότητα δεν αποτελεί λέξη που να περιγράφει την κατάστασή σου. Μήπως θα έπρεπε εκτός από την υγεία του οργανισμού σου, να αφοσιωθείς και στην υγεία του εγκεφάλου σου;

Τι σημαίνει αυτό; Θα μιλήσω, καταθέτοντας τη δική μου εμπειρία, όταν η παραπάνω κατάσταση είχε γίνει μία καθημερινότητα. Η απόδοσή μου, όχι μόνο στη δουλειά, αλλά και σε απλές καθημερινές ασχολίες φαινόταν πως είχε πάρει την κάτω βόλτα, με αποτέλεσμα να οδηγηθώ στην εύρεση μιας άμεσης λύσης. Αυτό που συνειδητοποίησα είναι πως η υγεία του εγκεφάλου δεν αποτελεί μία έκφραση, ένα μότο, παρά είναι μία πραγματικότητα, την οποία οφείλεις να προστατεύεις με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι στη ζωή μου μπήκε το συμπλήρωμα διατροφής O-KRILL 3 Brain Support της Flora. 

Από την Ανταρκτική με αγάπη

Με επιλεγμένα συστατικά που σκοπό έχουν τη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου, το συμπλήρωμα διατροφής O-KRILL 3 Brain Support πρόκειται για μία ολοκληρωμένη φόρμουλα που στοχεύει στη διατήρηση της υγείας του εγκεφάλου και την υποστήριξη της πνευματικής και ψυχικής υγείας. Το μυστικό βρίσκεται στο κύριο συστατικό που περιέχουν οι μαλακές κάψουλες, που είναι μια καθαρή, άφθονη και βιώσιμη πηγή Ω3 λιπαρών: τα krills της Ανταρκτικής. Τα krills, που θα λέγαμε πως είναι σαν πολύ μικρές γαρίδες, ανήκουν στα καρκινοειδή και βρίσκονται στα καθαρά νερά της Ανταρκτικής. Το καταπληκτικό με αυτά είναι πως αποτελούν το πιο άφθονο πολυκύτταρο είδος στον πλανήτη και είναι πλούσια σε Ωμέγα-3, που συσσωρεύονται στους ιστούς τους μέσω της διατροφής με φυτοπλαγκτόν, τα οποία έχουν ήδη καταναλώσει μικροφύκη, πλούσια σε Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα μακράς αλύσου: εικοσαπεντανοϊκό οξύ (EPA) και εικοσιδιεξαενοϊκό (DHA)- που όλοι γνωρίζουμε πόσο ωφέλιμα είναι για την υγεία μας. Αναμφίβολα, το έλαιο krill, που περιλαμβάνεται στο συμπλήρωμα διατροφής, είναι μοναδικό μεταξύ των Ωμέγα-3 συμπληρωμάτων, καθώς είναι δεσμευμένο σε φωσφολιπίδια και παρέχει προστασία στο νευρικό μας σύστημα. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως το έλαιο krill έχει μεγαλύτερη απορρόφηση και αφομοίωση από τα ιχθυέλαια κατά 45%, καθιστώντας το σημαντικά πιο αποτελεσματικό.

med melon

Σημαντικά οφέλη με 2 κάψουλες

Λαμβάνοντας 2 κάψουλες την ημέρα, όπως συστήνεται στις οδηγίες, μου ήταν αδύνατο να πιστέψω τα μοναδικά οφέλη που κατάφεραν να μου προσφέρουν στην καθημερινότητά μου, πράγμα που έγινε εφικτό χάρη στα υπόλοιπα συστατικά που το συμπλήρωμα περιέχει. Ειδικότερα, εκτός από το έλαιο krill, το έλαιο από άλγη ανοιχτής θάλασσας, που είναι πλούσιο σε DHA, η κουρκουμίνη στην πατενταρισμένη μορφή CurcuWIN® με την αντιοξειδωτική δράση αλλά και οι βιταμίνες Βιταμίνες Β5, Β6, Β9 (φυλλικό οξύ) και Β12 είχαν ως αποτέλεσμα την καλή εγκεφαλική λειτουργία και την ισορροπημένη ψυχική υγεία. Πιο αναλυτικά, μεγάλη διαφορά παρατήρησα κατά τη διάρκεια του εργασιακού μου ωραρίου, όπου ένιωθα πιο αποδοτική και με περισσότερη όρεξη για δουλειά. 

Eco - friendly 

Ωστόσο, ένας από τους λόγους που με έκαναν να αγαπήσω ακόμα πιο πολύ το προϊόν αυτό, ανεξάρτητα από την ώθηση που μου έδωσε στην καθημερινότητά μου και το γεγονός πως τα krills αποτελούν μια εξαιρετική πηγή Ω-3 λιπαρών, ήταν ο τρόπος με τον οποίο συλλέγονται. Πιο αναλυτικά, σε αντίθεση με τα ψάρια, τα krill συλλέγονται με αειφόρο βιώσιμο τρόπο, εξασφαλίζοντας ότι τα αποθέματά τους θα παραμείνουν πολύτιμος πόρος για τις μελλοντικές γενιές. Όπως προαναφέρθηκε, τα Krills αλιεύονται στα παρθένα νερά της Ανταρκτικής, λαμβάνοντας υπόψη την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα, με το προϊόν να διαθέτει ανεξάρτητη πιστοποίηση από την MSC (Marine Stewardship Council) που επιβεβαιώνει ακριβώς αυτό. Επιπλέον, είναι φυσικό 100% αγνό και αναλλοίωτο, καθώς κατά τη διαδικασία παρασκευής του, το έλαιο από krill δεν υποβάλλεται σε σκληρές επεξεργασίες που θα κατέστρεφαν τα οργανοληπτικά του στοιχεία, σε αντίθεση με τα ιχθυέλαια που υποβάλλονται σε επαναλαμβανόμενες διαδικασίες θερμάνσεων και λευκάνσεων

Γιατί το O-KRILL 3 Brain Support ξεχωρίζει;

Γιατί το O-Krill 3 Brain Support κατάφερε να μου χαρίσει τη βοήθεια που χρειαζόμουν σε μία από τις πιο αδύναμες στιγμές μου, ενώ παράλληλα συμφώνησε απόλυτα με τις αξίες που βάζω ως προτεραιότητα στη ζωή μου ως οικολογικό, ασφαλές και αποτελεσματικό προϊόν που όχι μόνο παρουσιάζεται πως είναι, αλλά πράγματι είναι. 

Useful Info: Το προϊόν παρασκευάζεται από την καναδική εταιρία Flora και διατίθεται από τη MedMelon. Μπορείτε να το βρείτε σε φαρμακεία ή καταστήματα υγιεινών τροφών.

Διαβάστε Επίσης

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i