Τα διατροφικά tips που ακολουθεί η Hilary Duff για ένα δυνατό και υγιές σώμα

Αν και τρέφεται υγιεινά, στην διατροφή της εξακολουθούν να υπάρχει ζυμαρικά, σοκολάτες και κρασί.

duff

Πριν από περίπου δύο δεκαετίες, η Hilary Duff υπήρξε το είδωλο κάθε έφηβου κοριτσιού που αναζητούσε συμβουλές και μυστικά για να προσεγγίσει τον δημοφιλέστερο γόη του σχολείου. Είκοσι χρόνια αργότερα, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός συνεχίζει να εμπνέει τους θαυμαστές της με την ζωηρή νεανική ενέργεια που την κατακλύζει, αλλά και το καλλίγραμμο σώμα που διατηρεί έπειτα από την απόκτηση των τριών παιδιών της.

Το μυστικό της; Η ισορροπημένη διατροφή αλλά και το mindset που έχει δημιουργήσει σχετικά με το φαγητό. Στην προσπάθεια της αυτή, ο διατροφολόγος πολλών celebrities, Erik Young, της παρέχει τις πιο πολύτιμες συμβουλές για να διατηρήσει δυνατό και υγιές το σώμα της στο πέρασμα του χρόνου. Έτσι, σύμφωνα με τον Young, η Hilary Duff εφαρμόζει ανελλιπώς στο διατροφικό της πλάνο τα εξής tips:

H υγιεινή διατροφή οφείλει να είναι ευέλικτη

Σύμφωνα με τον Young, ευέλικτη διατροφή σημαίνει πως σε αυτή περιλαμβάνονται πολλές θρεπτικές τροφές και συστατικά, όπως επίσης και αγαπημένες λιχουδιές σε μικρότερη ποσότητα. Το μοντέλο διατροφής που προτείνει στους διάσημους πελάτες του είναι το διατροφικό πλάνο 80/20, το οποίο μεταφράζεται σε 80% θρεπτικές επιλογές και 20% σε επιλογές που απλώς προκαλούν ευχαρίστηση. Όπως εξηγεί, η επιτυχία μιας ισορροπημένης διατροφής βρίσκεται στην απόλαυση, η οποία δεν πρέπει να λείπει από τα γεύματα μας.

Η προετοιμασία είναι το κλειδί της επιτυχίας

Η πολυάσχολη καθημερινότητα μας εμποδίζει πολλές φορές να ακολουθήσουμε επαρκώς την ισορροπημένη διατροφή που έχουμε επιλέγει λόγω έλλειψης χρόνου αλλά και ενέργειας. Για να μην πέφτουμε, λοιπόν, στην παγίδα αυτή, ο Αμερικανός διατροφολόγος προτρέπει την Hilary Duff, όπως και όλους εμάς, να προετοιμάζουμε τα γεύματα μας από την προηγούμενη ημέρα ή αφιερώνοντας μια ημέρα την εβδομάδα στην προετοιμασία αυτή.

Τα σνακ είναι απαραίτητα μεταξύ των γευμάτων

Τα σνακ όχι μόνο είναι απαραίτητο μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, αλλά είναι και ένας εύκολος τρόπος να λάβεις περισσότερα θρεπτικά συστατικά, αρκεί φυσικά να κάνεις σωστές επιλογές. Αυτό σημαίνει πως προσθέτοντας μικρότερα τσιμπήματα μεταξύ των μεγάλων γευμάτων, αποφεύγεις την κατανάλωση περισσότερου φαγητού την ώρα του μεσημεριανού ή βραδινού δείπνου, καθώς το στομάχι σου δεν μένει ποτέ εντελώς άδειο. Υγιεινές επιλογές σνακ είναι μεταξύ άλλων τα φρούτα εποχής, τα λαχανικά σε ψιλοκομμένα κομματάκια, οι ξηροί καρποί και σπόροι, ένα smoothie, ακόμα και κάποιο μικρό σάντουιτς με αβοκάντο και χούμους ή ένα γλυκό όπως οι μπάλες ενέργειας.

Το κατάλληλο mindset παίζει σπουδαίο ρόλο

Ξεκινώντας ένα νέο διατροφικό πλάνο είναι σημαντικό να επικεντρωθείς στην αλλαγή που επιθυμείς να αποκτήσεις μέσω αυτού, αφήνοντας στην άκρη "ιδανικές εικόνες" αλλά και συγκρίσεις με άλλους ανθρώπους. Το κατάλληλο mindset είναι αυτό που βασίζεται στις προσωπικές μας ανάγκες, με σκοπό την κατάκτηση της απόλυτης ευεξίας σώματος και πνεύματος. Επιλέγουμε να τρώμε υγιεινά για υγιείς λόγους και σκοπούς, επιδιώκοντας την αποκτήσει ενός δυνατού και υγιούς σώματος με την πάροδο των χρόνων.

Διάβασε επίσης: Τι είναι το πρόγραμμα γυμναστικής 15-15-15 που ακολουθεί η Jennifer Aniston;

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i