
Η προσπάθειά μας για κατανάλωση περισσότερου νερού με το #shapewaterproject συνεχίζεται.
Στην προσπάθεια αυτή και εν μέσω καύσωνα, ανακαλύπτουμε ιδανικούς τρόπους για να νοστιμέψουμε το νερό, μεταλλικό ή ανθρακούχο.
Σήμερα, σου παρουσιάζουμε τα παγάκια καρπουζιού που φτιάχνονται εύκολα και δίνουν απίστευτη γεύση στο νερό.
Υλικά
- Καρπούζι χωρίς κουκούτσια
- Ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί
- Κατάψυξη
Εκτέλεση
Κόβεις τα κομμάτια καρπουζιού σε τετράγωνα για να θυμίζουν παγάκια. Τα τοποθετείς σε αντικολλητικό χαρτί και μπορείς να πασπαλίσεις με ζάχαρι ή μέντα και βασιλικό. Τοποθετείς στο καταψύκτη για τρεις ώρες ή μέχρι να παγώσουν. Τα βάζεις σε πλαστικό σακουλάκι και τα διατηρείς στην κατάψυξη.
Πρόσθεσέ τα στο νερό ή στα κοκτέιλ σου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr