Για να φτιάξεις σπιτικά δημητριακά με σοκολάτα, δοκίμασε τη συνταγή που μας δίνει η διατροφολόγος Δέσποινα Μαρσέλου. Σε ένα μπολ βάλε:
- 1 κ.σ. λάδι καρύδας,
- 5 κ.σ. δημητριακά ρυζιού,
- 1.κ.σ. κακάο,
- 1 κ.γ. μέλι και
- λίγη κανέλα
Ανακάτεψε τα όλα τα υλικά μαζί με τα χέρια σου. Ψήσ’ τα σε λαμαρίνα καλυμμένη με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος στους 160°C για περίπου 20 λεπτά και είναι έτοιμα! Συντηρούνται φρέσκα για περίπου 2 εβδομάδες σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr