Credit:ASIFE
Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα
Ντιπ με κολοκυθάκια - Υλικά για 4 μικρές μερίδες:
- 200 γραμμ. κολοκυθάκια πολύ φρέσκα
- 1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο
- 2 κουτ. γλυκού κρασόξιδο
- 1/4 φλιτζ. φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1/4 κουτ. γλυκού αλάτι
- λίγο μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
- 2 κουτ. σούπας τρίμμα από καρύδια
Υγιεινά νάτσος με τυρί; Δύο vegan εκδοχές με λαχανικά για ένα απρόσμενα υγιεινό αποτέλεσμα
Εκτέλεση
- Πέρασε τα κολοκύθια από τη χοντρή ξύστρα του κρεμμυδιού και στράγγισέ τα καλά. Ανακάτεψε με ένα πιρούνι τα ξυσμένα κολοκύθια, το λάδι, το κρασόξιδο, το μαϊντανό, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι, μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
- Πασπάλισε το μείγμα με τα καρύδια και άφησέ το στο ψυγείο να κρυώσει. Σέρβιρε το ντιπ αφού περάσει τουλάχιστον μία ώρα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr