Πώς κατάφερα να ενισχύσω το ανοσοποιητικό μου αυτόν τον χειμώνα | Το "τρίπτυχο" (των βιταμινών) της επιτυχίας

Να ένας χειμώνας που δεν θα με βρει ούτε μια ημέρα μακριά από όσους και όσα αγαπώ.

healthy woman winter iStock

Αν και ο χειμώνας ήταν ανέκαθεν η αγαπημένη μου εποχή (χουχούλιασμα στο κρεβάτι, συζητήσεις με ζεστή σοκολάτα δίπλα στο τζάκι, ανάγνωση λογοτεχνικού βιβλίου υπό τον ήχο της βροχής και άλλα ρομαντικά κλασικά εικονογραφημένα), δεν μπορώ παρά να παραδεχθώ πως πάντα όλα επισκιάζονταν σε έναν βαθμό από το άγχος μου.

Το άγχος μου για τις ιώσεις που ελλοχεύουν, τον κίνδυνο να αρρωστήσει κάποιο από τα αγαπημένα μου πρόσωπα και γενικά τις αυξημένες κατά τους μήνες αυτούς πιθανότητες να "εισβάλλει" κάποιος ιός στο σπίτι μας. Μιας και είπα "ιός", τα δύο τελευταία χρόνια στους φόβους που τριβελίζουν το μυαλό μου και ροκανίζουν λίγη- λίγη την αγάπη μου για την εποχή αυτή, έχει προστεθεί και αυτός του covid-19.

Στο cocooning λέμε "ναι,

Στους (κορονο)ιούς λέμε"όχι"

Λες και δεν είχα ήδη να σκεφτώ τις χαμηλές θερμοκρασίες, λες και δεν είχα ήδη βαρεθεί να λέω "ζακέτα να πάρεις" σε εμένα και όποιον άλλον άνοιγε την πόρτα του σπιτιού, στο "παιχνίδι" μπήκαν αντισηπτικά, μάσκες και φυσικά συνεχής αναζήτηση για επιπλέον ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Ας αρχίσουμε από τα διαχρονικά και δεδομένα που ήδη έχω φροντίσει: Υγιεινή διατροφή πλούσια σε βιταμίνες, επαρκής ενυδάτωση, καλός ύπνος και γενικά η τήρηση των κανόνων του ευ ζην. Ωστόσο, μια περαιτέρω ενίσχυση είναι πάντα θεμιτή και, πλέον, και καθόλα απαραίτητη.

Οπότε, στην καθιερωμένη επίσκεψη στον φαρμακοποιό μου, τον ρώτησα τι θα μπορούσα να κάνω για να μην με βρει ούτε μια μέρα η φετινή σεζόν στο κρεβάτι, ανήμπορη να κάνω όλα όσα αγαπώ, αγκαλιά με σιρόπια για τον βήχα, σκεπασμένη από πακέτα χαρτομάντηλων. 

Ο φαρμακοποιός μου λοιπόν γρήγορα έβαλε στη συζήτηση τρία συμπληρώματα διατροφής που μέχρι τώρα με έχουν βοηθήσει να "πατήσω skip" σε κάθε ανεπιθύμητη γρίπη που συνήθως μέχρι τον Δεκέμβρη με είχε ήδη βρει τις προηγούμενες σεζόν. 

Τα συμπληρώματα που θα βρει κανείς αν ανοίξει το ντουλάπι μου είναι:

ATLIFE Βιταμίνη C 1000 mg

Προσφέρει ενέργεια και άμυνα ή αλλιώς ενεργοποίηση του "Keep going".

AtLife Vitamin C 1000mg ISOMETRIC__grey.jpg

Όλοι ξέρουν ότι η βιταμίνη C αποτελεί τον στυλοβάτη του ανοσοποιητικού συστήματος. Η AtLife Βιταμίνη C 1000mg λοιπόν φροντίζει να συγκεντρώνει σε ένα δισκίο όλα όσα χρειάζομαι ημερησίως για τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, την τόνωση, αλλά και την προστασία του οργανισμού από το κοινό κρυολόγημα.

Ακόμη, κάνει πράξη αυτό που αναγράφει η συσκευασία της βοηθώντας με να "keep going" από υποχρέωση σε υποχρέωση, απαλάσσοντάς με ουσιαστικά με την κούραση και την κόπωση. Επιπλέον, από τότε που άρχισα να την παίρνω σχολαστικά, παρατήρησα αλλαγή στην όψη της επιδερμίδας μου, ενώ βοηθά και στη διατήρηση της υγείας των οστών και των δοντιών. Τέλος, συμβάλλει στην απορρόφηση του σιδήρου και στη διατήρηση των σταθερών επιπέδων της χοληστερόλης στο αίμα.

Κάθε πρωί λοιπόν μετά το αγαπημένο μου smoothie, διαλύω ένα αναβράζον δισκίο σε ένα ποτήρι νερό και είναι πραγματικά σαν να απολαμβάνω σπιτική λεμονάδα (μαζί με 1000 mg βιταμίνης C). Το καλύτερο; Είναι χωρίς προσθήκη ζάχαρης, συντηρητικών, GMO και γλουτένης.

ATLIFE IMMUNE| Βιταμίνη C, Ψευδάργυρος, Βιταμίνη D3

Προσφέρει τόνωση του ανοσοποιητικού και το πολυπόθητο "Feeling protected", που χρειαζόμαστε και από ψυχολογική άποψη.

AtLife Immune backr

Το AtLife Immune με Βιταμίνη C βραδείας αποδέσμευσης, Ψευδάργυρο και Βιταμίνη D3 είναι πραγματικά το "υπερόπλο" που χρειάζονται οι ευαίσθητοι οργανισμοί του σπιτιού μας και μέχρι τώρα έχει αποδείξει την αξία του ως "στρατιώτης πρώτης γραμμής" στη μάχη με τις γρίπες.

Τι περιέχει που το καθιστά τόσο πολύτιμο; Το AtLife Immune εφοδιάζει τον οργανισμό με σταθερή ποσότητα Βιταμίνης C κατά τη διάρκεια της ημέρας συμβάλλοντας στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Έτσι, τονώνονται τα επίπεδα ενέργειας, η άμυνα του οργανισμού ενάντια στο κοινό κρυολόγημα, ενώ παρέχεται και αντιοξειδωτική προστασία.

Αυτό που κάνει το AtLife Immune ξεχωριστό, είναι ότι παρέχει βραδεία αποδέσμευση η οποία ενισχύει την ποσότητα απορρόφησης και αξιοποίησης της Βιταμίνης C από τον οργανισμό.

Η δράση της ενισχύεται ακόμη περισσότερο από τον Ψευδάργυρο ο οποίος παρέχει με τη σειρά του κι άλλη αντιοξειδωτική προστασία και συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στην υγεία των οστών και του δέρματος.

Τελευταία αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντική είναι η Βιταμίνη D3 που βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού και φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα, στην υγεία των οστών, των δοντιών και των μυών.

Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, συντηρητικών, GMO και γλουτένης, περιέχει 500 mg Βιταμίνης C, 10 mg Ψευδαργύρου και 10 μg Βιταμίνης D3.

Ο ορισμός του "FEELING PROTECTED":

Μία ταμπλέτα AtLife Immune μετά το πρωινό γεύμα την ημέρα,

την ανασφάλεια κάνει πέρα.

 

ATLIFE IMMUNE PLUS | Βιταμίνη C+ Eχινάτσια + Ψευδάργυρος

Για πρόληψη και προστασία, ήρθε η ώρα για πραγματικό "Feeling strong".

AtLife Vitamin

Τι συμβαίνει με όσους είναι πραγματικά επιρρεπείς στα κρυολογήματα και φλερτάρουν με διαφορετική γρίπη σε κάθε τους έξοδο από το σπίτι; Αυτό που συνειδητοποίησα εγώ ότι πραγματικά κάνει όσα υπόσχεται είναι το AtLife Immune Plus με Βιταμίνη C 1000mg, Εχινάτσια και Ψευδάργυρο. Πρόκειται για έναν αποτελεσματικό συνδυασμό τριπλής δράσης για την προστασία του οργανισμού και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η Εχινάτσια λοιπόν, αυτός ο "αφανής ήρωας" που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, είναι ένα βότανο που συμβάλλει στη φυσική άμυνα του οργανισμού κατά του κοινού κρυολογήματος.

Στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος, στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, καθώς και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης βοηθά φυσικά όπως είπαμε και η Βιταμίνη C.

Τέλος, και αυτό το συμπλήρωμα εμπεριέχει Ψευδάργυρο αφού είναι δυνατό δίδυμο με τη Βιταμίνη C, ενισχύοντας την αντιοξειδωτική της δράση, ενώ βοηθά στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, την υγεία του δέρματος και των οστών.

Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, συντηρητικών, GMO και γλουτένης, περιέχει 1000 mg Βιταμίνης C, 15 mg Ψευδαργύρου και 50 mg Εκχύλισμα Echinacea purpurea.

Για το απόλυτο "Feeling Strong" τον φετινό χειμώνα, αρκεί ένα αναβράζον  AtLife Immune Plus την ημέρα, το οποίο διαλύεται σε ένα ποτήρι νερό, κατά προτίμηση μετά το πρωινό γεύμα. Α, μην εκπλαγείς αν νομίζεις πως πίνεις υπέροχη φυσική πορτοκαλάδα!

Φυσικά, επειδή οι ανάγκες του κάθε οργανισμού διαφέρουν, η AtLife έχει φροντίσει να υπάρχει διαθέσιμη μια σειρά αποτελεσματικών συμπληρωμάτων, στην οποία εκτός από τα τρία που ήδη ανέφερα, περιλαμβάνεται το AtLife Μagnesium Plus, το ΑtLife Μagnesium Calm,  το AtLife Μultivitamin και το AtLife Μultivitamin + Minerals + Co-Q10.

AtLife Range_tubes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i