Τα καλοκαιρινά αθλήματα που αγαπά η fitness editor

Η Ευμορφία Σαββαΐδη δοκιμάζει κάθε μήνα τις τάσεις στο fitness πριν γίνουν τάσεις και αποκαλύπτει το αγαπημένο της από τα καλοκαιρινά αθλήματα.

31.07.2019

εχεις διαβασει

μπαλάκι ρακέτες παραλία καλοκαίρι καλοκαιρινά σπορ καλοκαιρινά αθλήματα

Η Ευμορφία Σαββαΐδη αγαπά τα καλοκαιρινά αθλήματα! Δεν κάθεται στιγμή, δοκιμάζει κάτι καινούριο κάθε μήνα και στις διακοπές η ρακέτα είναι επέκταση του χεριού της.

Άσκηση στις διακοπές;

Γίνεται! Αν είσαι fitness τύπος, ξέρεις πως είναι δύσκολο να δώσεις άδεια στον εαυτό σου από την άσκηση – άλλωστε, σου δίνει χαρά. Έτσι κι εγώ κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών φροντίζω να παραμείνω πιστή στο τρίπτυχο θαλάσσια σπορ-περπάτημα-βάφλα. Ναι, σωστά διάβασες! Όχι,  δεν κατατάσσω τις βάφλες στα καλοκαιρινά αθλήματα αλλά είναι η αγαπημένη μου after-exercise «παρεκτροπή».

  • Σχεδόν καθημερινά παίζω ρακέτες στην παραλία (μακριά από πολύ κόσμο και παιδιά), αλλά μου δίνω και rest days γιατί –αλήθεια!– πιάνομαι. Tip: Μάθε σε μια φίλη σου ώστε να παίζετε μαζί κι αν με δεις στην παραλία, μη διστάσεις να μου ζητήσεις ένα session.

Διάβασε επίσης: Οι γρήγορες καλοκαιρινές συμβουλές ομορφιάς για αψεγάδιαστο σώμα

  • Συνήθως δοκιμάζω κάποιο θαλάσσιο άθλημα. Τελευταία έκανα windsurf στη Νάξο. Φέτος σκέφτομαι να δοκιμάσω kite surf.
  • H πεζοπορία συγκαταλέγεται στις αγαπημένες μου συνήθειες και ειδικά στη Νάξο, όπου περνάω μεγάλο μέρος του καλοκαιριού και φημίζεται για τα βουνά και τα μονοπάτια της (όλα για τα ειδυλλιακά sunset views γίνονται).
  • Κάποιες μέρες τελειώνουν με βάφλα χωρίς ενοχές και με μπάλες παγωτό, κρέμα φουντουκιού και φράουλες. Εκτός του ότι μου αξίζει, είμαι σίγουρη πως έχω κάψει τόσο πολλές θερμίδες που η βάφλα θεωρείται ένα… ταπεινό σνακ.

Hint: Στις διακοπές –αν και προσέχω τι τρώω και αποφεύγω τα τηγανητά– δε βάζω πολλούς περιορισμούς στο φαγητό, θα το διαπιστώσεις και από τα Instagram stories μου.__

Ακολούθησέ με στο Instagram: @evmorfi_a

[related id="312335"]

Περισσότερα από Fitness

Best of network

#shapegreece