Κοιλιά, στήθος και γλουτοί: Θες μόλις 5 λεπτά για τις τρεις ασκήσεις για σύσφιξη!

Τις παρακάτω ασκήσεις μπορείς να εκτελέσεις παντού και όποτε διαθέτεις λίγο χρόνο ελεύθερο. Μην ξεχνάς να τις επαναλαμβάνεις όλες δύο φορές.

Αυτές είναι: Οι τρεις ασκήσεις για σύφιξη εξπρές!

Push-ups με άρση ποδιού

Push-ups με άρση ποδιού

Γυμνάζει το στήθος, τα χέρια και τους γλουτούς. Στηρίξου στα χέρια και τα γόνατά σου και σήκωσε τα πέλματά σου από το πάτωμα. Σφίξε τους κοιλιακούς σου, λύγισε τους αγκώνες σου και χαμήλωσε το στήθος σου προς το πάτωμα. Έπειτα τέντωσε τους αγκώνες, απομάκρυνε το στήθος σου από το έδαφος και σήκωσε το δεξί σου γόνατο στο ύψος του γοφού σου . Επανάλαβε το ίδιο με το αριστερό γόνατο και συνέχισε για 60 δευτερόλεπτα.

Κάθισμα σε καρέκλα με το ένα πόδι

Κάθισμα σε καρέκλα με το ένα πόδι

Γυμνάζει τα πόδια και τους γλουτούς. Τοποθέτησε την καρέκλα δίπλα σε τοίχο και στάσου μπροστά της. Σήκωσε το αριστερό σου πόδι και λύγισε αργά το δεξί σου γόνατο, μέχρι οι γλουτοί σου να ακουμπήσουν στο κάθισμα. Σήκω όρθια ενώ στέκεσαι ακόμη στο δεξί σου πόδι, επανάλαβε για 30 δευτερόλεπτα και έπειτα κάνε το ίδιο με τα αντίθετα πόδια.

Άγγιγμα ποδιού

Άγγιγμα ποδιού

Γυμνάζει τους κοιλιακούς. Ξάπλωσε ανάσκελα με τα χέρια και τα πόδια σου τεντωμένα στο πάτωμα. Σήκωσε το δεξί σου χέρι, το κεφάλι και το αριστερό σου πόδι και προσπάθησε να το ακουμπήσεις με το δεξί χέρι . Έπειτα χαμήλωσε και άλλαξε πλευρές. Άλλαζε πλευρές κάθε 30 δευτερόλεπτα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i