Οι 4 κορυφαίες ασκήσεις για κοιλιά και γλουτούς με τη Σόφη Πασχάλη

Δοκίμασε κι εσύ τις 4 αγαπημένες ασκήσεις της γυμνάστριας και δες το σώμα σου να μεταμορφώνεται- ειδικά οι κοιλιακοί σου.

Στάση «Σανίδα»

Στάση «Σανίδα»

Γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες, κοιλιακούς, χέρια, πόδια, γλουτούς Α. Πάρε στάση «σανίδα», με τα χέρια τεντωμένα κάτω από τους ώμους και τα πόδια να στηρίζονται στις μύτες. Β. Ανοιγόκλεινε τα πόδια σου με άλματα συνεχόμενα, όσο αντέχεις. Εκτέλεσε 3 σετ των 8 επαναλήψεων.

Κοιλιακοί

Κοιλιακοί

Γυμνάζει τους χαμηλούς και τους πάνω κοιλιακούς. Α. Ξάπλωσε ανάσκελα και φέρε τα χέρια σου κάτω από τους γλουτούς σου και λύγισε τα πόδια σου, ώστε τα γόνατα να σχηματίζουν γωνία 90 μοιρών. Β. Τέντωσε τα πόδια σου μπροστά σφίγγοντας την κοιλιά σου και φέρ' τα πάλι στην αρχική θέση. Εκτέλεσε 3 σετ των 8 επαναλήψεων.

Στάση «Τραπεζάκι»

Στάση «Τραπεζάκι»

Γυμνάζει τους τρικεφάλους. Α. Ξάπλωσε ανάσκελα και σήκωσε το σώμα σου με τα χέρια κάτω από τους ώμους και τα πόδια λυγισμένα. Β. Λύγισε τους αγκώνες, διατηρώντας το σώμα σου τεντωμένο, χωρίς να ανεβοκατεβάζεις τους γλουτούς σου. Εκτέλεσε 3 σετ των 8 επαναλήψεων.

Σανίδα στους Αγκώνες

Σανίδα στους Αγκώνες

Γυμνάζει πλάγιους και μπροστινούς κοιλιακούς. Α. Πάρε θέση κάμψης με τους αγκώνες λυγισμένους κάτω από τους ώμους και τα πόδια σου στηριγμένα στις μύτες. Β. Στρίψε το σώμα σου από τη μέση και κάτω, δεξιά και αριστερά. Εκτέλεσε 3 σετ των 8 επαναλήψεων. Συμβουλή: Όταν ο μυς αρχίσει να σε πονάει, κάνε ένα σετ ακόμη!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i