Χαλάρωση στα μπράτσα: Οι καλύτερες συμβουλές αντιμετώπισης από την Ελένη Πετρουλάκη

Η guru του fitness μοιράστηκε μέσα από το Instagram τις δικές της συμβουλές.

elenipetroulaki Instagram @elenipetroulaki

Χαλάρωση στα μπράτσα, ένα από τα συχνότερα αισθητικά προβλήματα για πάρα πολλές γυναίκες, ιδιαίτερα όσο τα χρόνια περνούν. Μέσα από μία ανάρτησή της, η διάσημη trainer Ελένη Πετρουλάκη μοιράστηκε τις δικές της συμβουλές για την αντιμετώπισή του. 

Φυσικά, για να πετύχουμε τη σωστή αντιμετώπιση, θα πρέπει να γνωρίζουμε και τις αιτίες εμφάνισής του κάθε προβλήματος. Για αυτό, η ίδια κάνει γνωστά τα πρωταρχικά αίτια, αναφέροντας πως αυτά είναι το περιττό βάρος αλλά και η έλλειψη άσκησης. Δες παρακάτω την ανάρτησή της αλλά και τις γρήγορες ασκήσεις, χωρίς εξοπλισμό, που προτείνει για να δούμε άμεσα αποτελέσματα. 

"Η χαλάρωση στα μπράτσα, ιδίως στα κάτω μέρος τους, είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλές γυναίκες και που μάλιστα εντείνεται ιδιαίτερα με το πέρασμα των χρόνων. Οι αιτίες που το προκαλούν είναι δύο αλλά, ευτυχώς, αντιμετωπίζονται σχετικά εύκολα.

Η πρώτη και η πιο βασική αιτία για τη χαλάρωση στα μπράτσα είναι το περίσσιο σωματικό βάρος. Το σημείο αυτό είναι μία από τις αγαπημένες λιποαποθήκες του σώματος.

Είναι λοιπόν αυτονόητο ότι μια διατροφή κατάλληλη για μείωση του σωματικού λίπους είναι απαραίτητη για να εξαφανίσεις το πρόβλημα

Από τα όλα τα σημεία του σώματος, θεωρείται το πιο δύσκολο για αυτό δεν ενδείκνυται η απότομη απώλεια βάρους!

Η δεύτερη αιτία είναι η έλλειψη άσκησης στον τρικέφαλο μυ!
Ο μυς αυτός δύσκολα ασκείται με τις καθημερινές κινήσεις και χρειάζεται να τον γυμνάζουμε με ειδικές ασκήσεις!
Επειδή λοιπόν πολλές μου λέτε ότι δεν έχετε εξοπλισμό για γυμναστική ακολουθήστε αυτές τις απλές ασκήσεις δυο με τρεις φορές την εβδομάδα από 20 επαναλήψεις και προσπαθήστε να κάνετε όσα περισσότερα σετ μπορείτε για να τονώστε τα χέρια σας και να βελτιώστε την χαλάρωση !

Βέβαια μαζί με ένα πρόγραμμα διατροφής θα έχετε καλύτερο αποτέλεσμα"
, έγραψε. 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i