Αντίο καούρα, φούσκωμα και δυσπεψία! Καλωσήρθες, Ultimate Digestive Enzyme

Ο καλύτερος σύμμαχος στη "μάχη" ενάντια στα δυσάρεστα πεπτικά προβλήματα ακούει στο όνομα πεπτικά ένζυμα.

γυναίκα τρώει iStock

Συμβαίνει και σε εσάς ύστερα από ένα λουκούλλειο γεύμα να νιώθετε φούσκωμα και το αίσθημα της δυσπεψίας; Είναι λογικό, αν δεν συνηθίζετε να τρώτε πολύ, το συγκεκριμένο φαγητό να σας έπεσε βαρύ. Ωστόσο, αν τα συμπτώματα συνεχίζονται όταν επιστρέφετε στην καθημερινή σας διατροφή, μήπως ο οργανισμός σας προσπαθεί να σας προειδοποιήσει; 

Τι συμβαίνει με την πέψη;

Έχετε φούσκωμα, καούρες και νιώθετε πως συχνά δεν μπορείτε να "αντέξετε"  συγκεκριμένες τροφές; Αναμφίβολα, ο ίδιος ο οργανισμός σας προσπαθεί να σας πει με ξεκάθαρο τρόπο πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με τη διαδικασία της πέψης. Στην ουσία μέσω αυτής διασπώνται οι τροφές που εισέρχονται, σε θρεπτικές δομικές μονάδες, οι οποίες απορροφώνται για να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του οργανισμού, χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό πεπτικών και τροφικών ενζύμων. 

Όταν αυτά τα φυσικά ένζυμα για κάποιον λόγο - βλ. τρόπος ζωής, κακή διατροφή- απουσιάζουν, ο οργανισμός αντιμετωπίζει τις τροφές ως εχθρούς με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται το ανοσοποιητικό για να αντιμετωπίσει την "επίθεση" και να παρατηρούνται τα προαναφερθέντα συμπτώματα.

Η λύση βρίσκεται στη φύση

Και ενώ μπορεί να έχετε δοκιμάσει τα πάντα από τα σκευάσματα που κυκλοφορούν για να ανακουφίσετε τα συμπτώματα, ίσως δεν σας μίλησε ποτέ κανείς για τα φυτικά πεπτικά ένζυμα που μπορείτε να λαμβάνετε εκ των προτέρων για να προλάβετε καταστάσεις. Το Ultimate Digestive Enzyme της Flora γίνεται σύμμαχος ενάντια στα πεπτικά προβλήματα που εμφανίζονται, αφού πιστοποιεί πως η διαδικασία της πέψης θα πραγματοποιηθεί με τον σωστό τρόπο. 

medmelon

Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιλαμβάνει 6ο χορτοφαγικές κάψουλες, το οποίο βελτιώνει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών, αυξάνοντας τα επίπεδα ενέργειας και ελαττώνοντας τα περιστατικά τροφικών δυσανεξιών. Από 100% φυτικές πηγές, το Ultimate Digestive Enzyme συμπληρώνει τα φυσικά ένζυμα που χάνονται κατά το μαγείρεμα και την επεξεργασία των τροφών, δεδομένου ότι οι ειδικές αυτές πρωτεΐνες είναι ευαίσθητες στη θερμότητα. 

Είναι το Ultimate Digestive Enzyme για όλους; 

Είναι σαφές πως για να αναζητήσει κάποιος βοήθεια από ένα ειδικό συμπλήρωμα, σημαίνει πως αντιμετωπίζει κάποια έλλειψη ή πρόβλημα και συγκεκριμένα εδώ ότι αφορά σε πεπτικά προβλήματα. Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι - βάσει ερευνών - που παραδέχθηκαν πως ένιωθαν πολύ καλύτερα όταν έπαιρναν το συμπλήρωμα Ultimate Digestive Enzyme  μαζί με το γεύμα τους. Πιο αναλυτικά, πέρα από το ότι τα πεπτικά ένζυμα του εν λόγω συμπληρώματος διασφαλίζουν τη μέγιστη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τις τροφές (αλλά και από άλλα συμπληρώματα), επιτρέπουν στο πάγκρεας να ξεκουραστεί, να ανανεωθεί και να επανέλθει σε κανονικό επίπεδο λειτουργίας, ενώ παράλληλα αυξάνουν τα επίπεδα ενέργειας, από τη στιγμή που απορροφώνται όλες οι θρεπτικές ουσίες που προορίζονται για τα κύτταρα. Μην ξεχνάμε επίσης πως οι ανάγκες του πεπτικού συστήματος αλλάζουν με τα χρόνια και με τις συνθήκες ζωής. Επιπλέον, αρκετοί άνθρωποι ακολουθούν μια συγκεκριμένη, επιλεκτική δίαιτα για διάφορους λόγους με αποτέλεσμα να στερούνται ισορροπίας, να δέχεται πλήγμα η διαδικασία της σωστής πέψης αλλά και να μην καλύπτονται οι ανάγκες του οργανισμού. Συνεπώς, όλοι επωφελούνται από τη χρήση του Ultimate Digestive Enzyme, είτε αν το χρησιμοποιούν περιστασιακά ή σε καθημερινή βάση για τα πιο έντονα και συχνά πεπτικά προβλήματα.

Δείτε το σαν μία "βιταμίνη" που ο οργανισμός σας χρειάζεται ώστε να δουλεύει στη βέλτιστη "ταχύτητα" και με τις καλύτερες δυνατότητες, απαλλάσσοντας σας επίσης από το άγχος ότι θα φάτε κάτι και θα νιώσετε δυσφορία. 

Useful Info: Το προϊόν παρασκευάζεται από την καναδική εταιρία Flora και διατίθεται από τη MedMelon. Μπορείτε να το βρείτε σε φυσικά και ηλεκτρονικά φαρμακεία ή καταστήματα υγιεινών τροφών. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i