Υγιής καρδιά σε φόρμα με αυτές τις δύο καλές συνήθειες

Στόχος υγιής καρδιά! Κράτα την καρδιά σου σε φόρμα με τη βοήθεια του Becel ProActiv και των Αlterlife.

01.10.2018

εχεις διαβασει

καρδιά δυνατή καρδιά υγιής καρδιά

Στόχος υγιής καρδιά! Σωστή διατροφή και άσκηση είναι τα δύο μυστικά για Καρδιά σε Φόρμα.

Τη συνεργασία τους, που θα κρατήσει όλο τον Οκτώβριο, με στόχο να μας βοηθήσουν να μάθουμε να κρατάμε την Καρδιά μας σε Φόρμα, ανήγγειλαν το Becel ProActiv και τα γυμναστήρια Αlterlife. Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο μιας ειδικής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο της αλυσίδας, στη Γλυφάδα, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, 3 μέρες πριν τον επίσημο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς.

Υγιής καρδιά σε φόρμα με αυτές τις δύο καλές συνήθειες

Μιχάλης Κατσουρός, Senior Brand Manager Becel ProActiv και Δημήτρης Κουκουφλής, Ιδιοκτήτης της αλυσίδας γυμναστηρίων Αlterlife

Υγιής καρδιά με δύο καλές συνήθειες

Εκεί, με βάση τα προϊόντα Becel ProActiv  – προϊόν επάλειψης, γάλα, επιδόρπιο και ρόφημα γιαουρτιού – δημιουργήθηκαν γευστικά και υγιεινά σνακ, απόδειξη ότι η φροντίδα της καρδιάς δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να είναι συνώνυμη με τη στέρηση και την έλλειψη νοστιμιάς. Αντίθετα, με τη δική τους καθημερινή συμβολή μπορούμε να ακολουθούμε ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο, το οποίο θα μειώσει αποδεδειγμένα την «κακή» χοληστερίνη, προστατεύοντας την υγεία της καρδιάς μας.

Παράλληλα, οι γυμναστές των Αlterlife παρουσίασαν στους παραβρισκόμενους μια σειρά από κατανοητές αλλά και αποτελεσματικές ασκήσεις, για όλους τους σωματότυπους και όλες τις ηλικίες. Σκοπός τους ήταν να τονίσουν, από την πλευρά τους, ότι ο στόχος για μια Καρδιά σε Φόρμα είναι ανέφικτος αν η σωστή διατροφή δεν συνδυάζεται με την συστηματική, κατάλληλη άσκηση.

Περισσότερα από Υγεία

Best of network

#shapegreece