Πώς να καθαρίσω το ψυγείο εύκολα και γρήγορα;

Δε χρειάζεσαι πολύ χρόνο, όμως, για να καθαρίσεις το ψυγείο σου (περίπου 20-30 λεπτά). Οπότε μην το σκέφτεσαι υπερβολικά και ξεκίνησε αμέσως.

Πώς να καθαρίσω το ψυγείο

Δε χρειάζεσαι πολύ χρόνο για να καθαρίσεις το ψυγείο σου (περίπου 20-30 λεπτά). Οπότε μην το σκέφτεσαι υπερβολικά και ξεκίνησε αμέσως. Ακολούθησε την παρακάτω τακτική, για να το καθαρίσεις γρήγορα και αποτελεσματικά.

10 τροφές που βάζουμε στο ψυγείο ενώ δεν πρέπει!

Πώς να καθαρίσω το ψυγείο εύκολα και γρήγορα;  Τα βήματα για καθαρό ψυγείο

1. Άδειασε όλα τα αντικείμενα που υπάρχουν στο ψυγείο, ανά συρτάρι. Πέταξε στα σκουπίδια οτιδήποτε έχει χαλάσει ή μουχλιάσει. Φρόντισε τα παλιά μπουκάλια να πάνε στην ανακύκλωση.

2. Προτού τοποθετήσεις και πάλι τα αντικείμενα μέσα στο ψυγείο, πλύνε όλες τις επιφάνειες με ένα καθαριστικό σπρέι για όλες τις χρήσεις.

3. Χρησιμοποιώντας λίγο ρολό κουζίνας ή ένα παλιό πανί καθάρισε τα τοιχώματα και τα ράφια. Τρίψε και αφαίρεσε τη βρομιά με ένα σφουγγάρι, όπου χρειαστεί.

4. Βγάλε τα συρτάρια και μετάφερέ τα στο νεροχύτη. Γέμισέ τα με ζεστό νερό και απορρυπαντικό και καθάρισέ τα. Άφησέ τα να στεγνώσουν καλά μέχρι να τα βάλεις πίσω στο ψυγείο.

5. Τοποθέτησε τις τροφές πίσω στο ψυγείο, χωρίζοντάς τες σε κατηγορίες, όπως γαλακτοκομικά, σάλτσες ή φρέσκα λαχανικά. Καθάρισε τα βάζα και τα μπουκάλια με ένα νωπό πανί πριν τα τοποθετήσεις στα ράφια.

6. Καθάρισε όλες τις πόρτες και τις γωνίες του ψυγείου με ένα απολυμαντικό σπρέι. Ψέκασε και το εξωτερικό του ψυγείου και σκούπισε με λίγο ρολό κουζίνας.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που καθάρισες τόσο γρήγορα το ψυγείο σου;

Ξέρεις να βάζεις (σωστά) τα τρόφιμα στο ψυγείο;

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i