3 εφαρμογές που θα εκτοξεύσουν την ερωτική σου ζωή

Θέλεις να αποκτήσεις μεγαλύτερη σεξουαλική αυτοπεποίθηση; Αυτές οι 3 εφαρμογές έχουν σχεδιαστεί για να την ενθαρρύνουν και να βελτιώσουν το σεξουαλικό παιχνίδι.

coral CORAL

Για μερικούς ανθρώπους, το να μιλάνε για το σεξ και τις σχέσεις, να κάνουν ερωτήσεις και να ζητούν συμβουλές είναι ένα φυσιολογικό μέρος της ζωής τους. Για άλλους, είναι λίγο πιο περίπλοκο. Νιώθουν ότι δεν ξέρουν πού να απευθυνθούν, οπότε το να μάθουν περισσότερα για το σεξ και να βελτιώσουν την ερωτική τους ζωή φαίνεται πολύ δύσκολο για αυτούς. Ευτυχώς, εδώ ακριβώς μπαίνουν οι εφαρμογές.

3 εφαρμογές για καλύτερο σεξ

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορεί να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή ή τη σεξουαλική σου ζωή. Είτε είσαι ελεύθερη, είτε σε μακροχρόνια σχέση, είτε απλά περίεργη, υπάρχουν πολλές εφαρμογές για να σε βοηθήσουν. Διαλέξαμε τις 3 καλύτερες.

7 ασκήσεις για καλύτερο σεξ από την personal trainer

1. OMGYES: Αυξάνει τη σεξουαλική αυτοπεποίθηση

Είτε είσαι μόνη είτε σε μακροχρόνια σχέση, αυτή η έξυπνη πλατφόρμα θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις νέα είδη ευχαρίστησης και θα ενισχύσει τη σεξουαλική σου αυτοπεποίθηση.

Σύμφωνα με έρευνα της OMGYES, οι γυναίκες που εξερευνούν τρόπους για να κάνουν το σεξ πιο ευχάριστο είναι πέντε φορές πιο πιθανό να είναι πιο ευτυχισμένες στις σχέσεις τους και να νιώθουν μεγαλύτερη σεξουαλική αυτοπεποίθηση. Με επίκεντρο την εξερεύνηση και τη διδασκαλία τεχνικών που σχετίζονται με τη γυναικεία αυτοϊκανοποίηση, η εφαρμογή αυτή έχει στόχο να καλύψει το χάσμα του γυναικείου οργασμού.

Η ιντερνετική πλατφόρμα δημοσιεύει έρευνες και εκπαιδευτικά βίντεο και στη συνέχεια σε προτρέπει να τα δοκιμάσεις και μόνη σου με καθοδηγούμενη βοήθεια.

Η Google μόλις αποκάλυψε τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις για το σεξ

coral
CORAL

2. Coral για μεγαλύτερη οικειότητα

Η ιδρύτρια του Coral, Isharna Walsh, εμπνεύστηκε από την εμπειρία της: σεξουαλικά ενεργή, αλλά όχι εκπαιδευμένη σχετικά με τη σεξουαλικότητα και τις επιθυμίες της. 

Η εφαρμογή είναι γεμάτη από πρακτικές ασκήσεις και σύντομα μαθήματα όπως:

  • "Η επιστήμη της σεξουαλικής ανταπόκρισης",
  • "Πώς να έχεις και να βοηθάς άλλους να έχουν οργασμό" και
  • "Πεποιθήσεις με τις οποίες μπορεί να έχεις μεγαλώσει".

Κάθε μάθημα διαρκεί περίπου 20 λεπτά και έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με συμβούλους σεξ και ψυχοθεραπευτές, ώστε να περιλαμβάνει διαδραστικά κουίζ και προσωπικές ηχητικές ιστορίες.

Θα βρεις επίσης καθοδηγούμενες ασκήσεις για τεχνικές όπως ο έλεγχος των δικών σου γεννητικών οργάνων και η εκμάθηση του πώς να κάνεις καλό στοματικό σεξ.πάνε τον πάγο" για να βοηθήσουν στην πρόκληση ελκυστικών συζητήσεων, ενώ η λειτουργία Meet Tonight προσελκύει όσους αναζητούν άμεσες συνδέσεις.

Τα μέλη μπορούν επίσης να συμμετέχουν σε labs εντός της εφαρμογής, masterclasses και live Q&A με κορυφαία ονόματα της βιομηχανίας του kink και του σεξ.

depsea
Depsea

3. Dipsea για σεξουαλική ευεξία

Το Dipsea δημιουργήθηκε από γυναίκες για γυναίκες, είναι μια εφαρμογή με συνδρομή και περιλαμβάνει εκατοντάδες ερωτικές ιστορίες, όλες διάρκειας μεταξύ 10 και 20 λεπτών.

Διαφορετικό σε περιεχόμενο, θα βρεις καλαίσθητα ερωτικά σενάρια χωρισμένα σε χαρακτήρες και καταστάσεις, όλα σχεδιασμένα για να διεγείρουν τη διέγερση και τη σεξουαλική περιέργεια - μερικές από τις πιο δημοφιλείς ιστορίες περιλαμβάνουν τις "Hot Vinyasa", "My New Boss" και "Office Hours".

Βασισμένο στην ιδέα ότι ο γυναικείος εγκέφαλος είναι ένα εξίσου σημαντικό όργανο όταν πρόκειται για το σεξ, το Dipsea λέει ότι οι ιστορίες του θα αφήσουν τη φαντασία σου να οργιάσει, θα σου δώσουν την ευκαιρία να αποκτήσεις σεξουαλική ευεξία, να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα και να ανακαλύψεις τι σου αρέσει ήδη ή τι μπορεί να σου αρέσει. 

Διάβασε ακόμα: Τα 5 καλύτερα (δωρεάν) apps για τρέξιμο

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i