Δίαιτα 5-8-88: Ο νέος τρόπος για να χάσεις εύκολα τα παραπανίσια κιλά

Μία νέα δίαιτα, η 5-8-88 από τη Symmetria, θα σε βοηθήσει να χάσεις τα επιπλέον κιλά, εύκολα και με ασφάλεια.

symmetria_1

Δυσκολεύεσαι να μειώσεις το βάρος σου; Έχεις δοκιμάσει πολλές δίαιτες αλλά πάντα καταλήγεις να τις σταματάς γιατί δεν βλέπεις αποτελέσματα; Πώς θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε ότι, τώρα, μπορείς να χάσεις με ασφάλεια έως 5 κιλά σε λιγότερο από δύο εβδομάδες και να διατηρήσεις σταθερό το βάρος σου;

Πριν από λίγες μέρες σε ένα Open Day στους ανακαινισμένους χώρους της SYMMETRIA® στο Χαλάνδρι, δημοσιογράφοι και φίλοι της είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ενημερωθούν από τους επιστημονικούς συνεργάτες για τις νέες τεχνολογίες αιχμής που προλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα σημάδια του χρόνου. Μια σειρά από high-tech πρωτόκολλα για το πρόσωπο και το σώμα που εφαρμόζονται μόνα τους ή και συνδυαστικά, με βασικό γνώμονα πάντοτε τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε ασθενή. Ειδικότερα για την ενότητα "Διαχείριση Βάρους", η επιστημονική ομάδα της SYMMETRIA® σχεδιάζει και προτείνει προγράμματα διατροφής που βασίζονται αποκλειστικά στο γενετικό μας προφίλ και το lifestyle μας. Η δίαιτα express 5-8-88 είναι το πλέον καινοτόμο πρωτόκολλο αδυνατίσματος που διαθέτει στο "οπλοστάσιό" της και έχει γίνει ήδη διάσημο για την ευκολία με την οποία χάνουμε τα περιττά κιλά σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλά και με απόλυτη ασφάλεια, όπως και για τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό. Ο διατροφολόγος Νίκος Ζορζοβίλης, επιστημονικός συνεργάτης της SYMMETRIA® μας εξηγεί αναλυτικά:

Δίαιτα 5-8-88: Ο νέος τρόπος για να χάσεις εύκολα τα παραπανίσια κιλά - εικόνα 1
symmetria

"Πρόκειται για ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο αδυνατίσματος που χωρίζεται σε 3 φάσεις οι οποίες συνδυάζουν αρμονικά:

  • τη δίαιτα Keto, ένα φτωχό σε υδατάνθρακες διατροφικό πρόγραμμα αλλά πλούσιο σε καλά λιπαρά και πρωτεΐνες,
  • τη SYMMETRIA Pro-G Diet, ένα συνδυασμό διατροφής χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και επαρκούς πρωτεϊνικής πρόσληψης. Παράλληλα ο οργανισμός ενισχύεται με ισχυρά αντιοξειδωτικά και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά
  • και τέλος τη Μεσογειακή διατροφή, η οποία όπως είναι γνωστό, χαρακτηρίζεται από την υψηλή κατανάλωση δημητριακών, ελαιόλαδου, οσπρίων, φρούτων, λαχανικών και ψαριών, μέτρια κατανάλωση γαλακτοκομικών και χαμηλή κόκκινου κρέατος.

Το αποτέλεσμα είναι απώλεια μέχρι 5 κιλών σε διάστημα 2 μόλις εβδομάδων! Αν μάλιστα ακολουθήσεις πιστά τις νέες διατροφικές σου συνήθειες και μετά το τέλος της δίαιτας, βοηθάς στην αποτοξίνωση του οργανισμού και πάνω απ’ όλα, έχεις μεγάλες πιθανότητες να διατηρήσεις σταθερό το βάρος για πολλά χρόνια!".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i