
Το Πάσχα, τα αυγά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης και του εορταστικού τραπεζιού. Ένας εξαιρετικός τρόπος να αξιοποιήσεις μερικά από τα βαμμένα αυγά είναι να τα προσθέσεις σε μια σαλάτα.
Πολίτικη λαχανοσάλατα: Ιδανική για συνοδευτικό στο κρέας του πασχαλινού τραπεζιού
Και ποια σαλάτα είναι πιο νόστιμη και απολαυστική από εκείνη του σεφ; Εύκολη, δροσερή και γεμάτη γεύση, η σαλάτα του σεφ με αυγά αποτελεί την τέλεια επιλογή για να συνοδεύσει το αρνί και τα άλλα γιορτινά πιάτα της Κυριακής του Πάσχα.
Δες το βίντεο για να μάθεις πώς να φτιάξεις αυτή την υπέροχη σαλάτα που θα κλέψει τις εντυπώσεις στο τραπέζι σου!
Συστατικά
γραμμάρια (γρ.)ουγγιές (oz.)USA cups
TIP
Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
Υλικά για Σαλάτα του σεφ
Για το dressing
- 80 γρ. μαγιονέζα
- 80 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κ.σ. ξίδι
- 1 κ.σ. μέλι
- 2 κ.σ. κέτσαπ
- 1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
- αλάτι
- πιπέρι
Για τη σαλάτα
- 1/2 iceberg
- 4-5 φύλλα μαρουλιού
- 1/2 λόλα, κόκκινη
- 1 αγγούρι
- 10 ντοματίνια
- 2-3 φέτες μπέικον
- 2-3 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
- 2-3 φέτες γραβιέρα
- 2-3 φέτες τσένταρ
- 2 αυγά, μεσαία, βρασμένα
- Για το σερβίρισμα
- κρουτόν
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
11 σούπερ τροφές που αγαπά ο μεταβολισμός, καίνε λίπος και σε χορταίνουν
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr