Το νεαρό μοντέλο και πλέον και σχεδιάστρια μόδας είναι εξαιρετική μαγείρισσα και το αποδεικνύει καθημερινά. Αυτή τη φορά η Υβόννη έφτιαξε το δικό της ψωμί αφού όπως αποκάλυψε ποτέ δεν αγοράζει ψωμί απέξω.
Η συνταγή!
500 γραμμάρια αλεύρι για όλες χρήσεις ,
μια μαγιά ξερή
2 κουταλιές του γλυκού ζάχαρη
2 κουταλιές του γλυκού αλάτι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
200 ml χλιαρό νερό
Εκτέλεση:
Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου
Ανακατεύεις όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνεις πολύ καλά μέχρι το ζυμάρι ν γίνει μαλακό.
Το σκεπάζεις με μια πετσέτα σε ζεστό μέρος για 30 λεπτά.
Σχηματοποιείς το ζυμάρι σε δέκα ψωμάκια, το χαράζεις με μαχέρι και το βρέχεις με λίγο νερό.
Το αφήνεις για 20 λεπτά να ξεκουραστεί και το βάζεις στον φούνρο να πάρει χρυσό χρώμα για 40 λεπτά περίπου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr