Για το ρόφημα σοκολάτας του Διονύση Αλέρτα
μερίδες 6
χρόνος προετοιμασίας 5'
Υλικά:
600 γρ. γάλα
200 γρ. κρέμα γάλακτος
200 γρ. passion fruit
ξύσμα από 1 lime
230 γρ. σοκολάτα bitter 55% περιεκτικότητα σε κακάο
1. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα, την κρέμα και το ξύσμα lime.
2. Μόλις βράσει, το ρίχνουμε πάνω στη σοκολάτα και προσθέτουμε και το passion fruit.
3. Ομοιογενοποιείς με bimer (για καλύτερη υφή) και σερβίρεις σε κούπα.
4. Τοποθετούμε στο ψυγείο και για μία εβδομάδα έχουμε έτοιμο ρόφημα σοκολάτας, αφού το ζεστάνουμε.
Κάθε μήνα στο 7 Μέρες TV θα βρίσκεις τα βιβλία με τις συνταγές του ταλαντούχου pastry chef που αγαπήσαμε μέσα από το ζαχαροπλαστείο του Criollo.
Πηγή συνταγής: MadameFigaro.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr