3 ασκήσεις για καλύτερη απόδοση στο σεξ

Δες με ποιες 3 ασκήσεις θα καταφέρεις να απογειώσεις την ερωτική σου ζωή.

sex istock

Η γυμναστική προσφέρει άπειρα οφέλη στο σώμα και το πνεύμα μας, ενώ τονώνει την αυτοεικόνα και την αυτοπεποίθησή μας. Αν λοιπόν θέλεις να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, οι παρακάτω ασκήσεις θα σε βοηθήσουν να το καταφέρεις.

30 λόγοι υγείας για να κάνουμε συχνότερα σεξ

1. Η στάση της γάτας (Marjariasana)

cat
istock

Πώς γίνεται: Στηρίξου στα τέσσερα (σε παλάμες και γόνατα), με τους καρπούς ακριβώς κάτω από τους ώμους, τους αγκώνες ίσιους και τους γοφούς πάνω από τα γόνατα. Εισπνέοντας, σήκωσε τη λεκάνη προς τα έξω, ανέβασε τον κόκκυγα ψηλά, έκτεινε τον αυχένα και σήκωσε το βλέμμα ψηλά. Εκπνέοντας, φέρε τη λεκάνη προς τα μέσα, δημιουργώντας μια κυρτότητα στη σπονδυλική στήλη. Ακούμπησε το πιγούνι στο στέρνο ενώ παράλληλα σφίγγεις τους κοιλιακούς σου.

Τι σου προσφέρει: Αυτή η διαδεδομένη στάση yoga μαλακώνει τη σπονδυλική στήλη, βελτιώνει την εστίαση και σε βοηθά στο να έχεις έναν ομοιόμορφο ρυθμό αναπνοής.

2. Η στάση του βατράχου (Mandukasana)

frog

Πώς γίνεται: Γονάτισε μπρούμυτα με τα χέρια τεντωμένα προς το πάτωμα και τα γόνατα ανοιχτά. Άνοιξε τα πόδια σε απόσταση έτσι ώστε να ευθυγραμμιστούν με τα γόνατα. Προσπάθησε να χαμηλώσεις το σώμα προς τα μπρος μέχρις ότου οι αγκώνες να ακουμπήσουν στο πάτωμα.

Τι σου προσφέρει: Η στάση του βατράχου τεντώνει το εσωτερικό των μηρών, τη βουβωνική χώρα και τους γοφούς, ενώ βοηθά στην απελευθέρωση του άγχους.

3. Σανίδα

plank
istock

Πώς γίνεται: Ξάπλωσε μπρούμυτα και στηρίξου στους αγκώνες, με τα πόδια τεντωμένα και flex τα πέλματα. Πάτησε με δύναμη στα δάχτυλα των ποδιών και σπρώξε προς τα επάνω ώστε το σώμα σου να ευθυγραμμιστεί. 

Τι σου προσφέρει: Η ιδανική άσκηση για να γυμνάσεις συνολικά το σώμα σου, βραχίονες, μηρούς, γλουτούς και εγκάρσιους κοιλιακούς.

ΑΠΟ ΤΟ SHAPE ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ '24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ ΤΗΝ MAX VOLUME MASCARA ΤΗΣ MD PROFESSIONNEL.   

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i