Η εντυπωσιακή εμφάνιση των αθλητών της PUMA στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

puma

Η Κυριακή 10/3 μετατράπηκε σε γιορτή του αθλητισμού με 21.000 και πλέον δρομείς να λαμβάνουν μέρος στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Ανάμεσά τους ξεχώρισε η ομάδα της PUMA με την αξιοσημείωτη παρουσία της στη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου και των 5 χιλιομέτρων αντίστοιχα.

puma

Στα 21 χιλιόμετρα, ανέβηκε στο βάθρο ο Παναγιώτης Καραΐσκος. Ο διακεκριμένος μαραθωνοδρόμος δεν κέρδισε μόνο τα βλέμματα, αλλά κατέκτησε τη δεύτερη θέση με μία εντυπωσιακή κούρσα. Με χρόνο 01:06:35 ο αθλητής έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ και απέδειξε για ακόμα μία φορά τη δυναμική του. Στην κατάταξη των γυναικών 4η βρέθηκε και η Σταματία Νούλα.

Η PUMA όμως δεν μπορούσε να λείψει και από τη λίστα των διακρίσεων στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων. Στις γυναίκες, η επιτυχία ήταν διπλή και κορυφαία: στην πρώτη θέση τερμάτισε η Ντενίσα Μπάλα με χρόνο 00:16:52, ενώ δεύτερη βρέθηκε η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη, με χρόνο 00:17:06. Σε ό,τι αφορά την κατάταξη των αντρών, ο Γιώργος Σταμούλης διακρίθηκε για άλλη μία φορά κατακτώντας την τρίτη θέση με χρόνο 00:15:25.

puma

Πέρα από τις επιδόσεις των αθλητών της PUMA, τα βλέμματα κέρδισαν και τα νέα αγωνιστικά μοντέλα της PUMA, Fast-R Nitro Elite 2 και Deviate Nitro Elite 2, τα οποία συνέβαλαν σημαντικά στις επιδόσεις της ομάδας.

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας υπήρξε αναμφίβολα ένα πετυχημένο αθλητικό γεγονός. Ήταν όμως και μια ακόμα ευκαιρία για την ομάδα της PUMA να αναδείξει τις όλο και μεγαλύτερες δυνατότητές της!

#FOREVERFASTER #PUMAGREECE

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i