Βραζιλιάνικοι γλουτοί: Ιδού τι κάνουν 4 «άγγελοι» της Victoria’s Secret!

Η Adriana Lima και άλλα supermodels αποκάλυψαν την αγαπημένη τους άσκηση για τέλειους γλουτούς. Και μπορείς να τις κάνεις όλες!

15.09.2017

Γράφει: Ευμορφία Σαββαΐδη

εχεις διαβασει

Βραζιλιάνικοι γλουτοί: Ιδού τι κάνουν 4 «άγγελοι» της Victoria's Secret!

Ας είμαστε ειλικρινείς. Όταν είσαι «άγγελος» της Victoria’s Secret είναι μέρος της δουλειάς σου να επιδεικνύεις τους καλοσχηματισμένους γλουτούς σου. Και όχι, τα μοντέλα του δημοφιλούς brand δεν ξυπνούν με αψεγάδιαστα κορμιά, αλλά έχουν ιδρώσει πολύ μολονότι είμαι σίγουρη πως τις έχουν ευνοήσει και τα γονίδια τους.

Τα μοντέλα δουλεύουν σκληρά στο γυμναστήριο για να αποκτήσουν αυτό που εμείς ονομάζουμε «τέλειους γλουτούς». Ευτυχώς, μπορείς κι εσύ να ακολουθήσεις τις ασκήσεις τους μιας και τις αποκάλυψαν πρόσφατα. Κράτα σημειώσεις.

Izabel Goulart

Η Ιzabel Goulart αφιερώνει μία ώρα την ημέρα για άσκηση, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται στον κόσμο. «Εστιάζω σε υψηλής έντασης ασκήσεις, ενώ παράλληλα προσπαθώ να τις κρατάω διασκεδαστικές».


Adriana Lima

Το supermodel έχει μία απλή φιλοσοφία για τους «βραζιλιάνικους γλουτούς»: «Moυ αρέσουν τα squats και τα burpees που στοχεύουν στους γλουτούς, ενώ προσπαθώ να πηγαίνω για τρέξιμο και περπάτημα όσο πιο συχνά μπορώ».

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on


Caroline Trentini

Η Τrentini δεν κάνει συγκεκριμένες ασκήσεις που αφορούν τους γλουτούς της, αλλά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης που περιλαμβάνει boxing, Muay Thai, – οι κλωτσιές βοηθούν ιδιαίτερα στην τόνωση των γλουτών. Αν, πάλι, δεν έχει χρόνο για το εν λόγω πρόγραμμα θα τρέξει για μισή ώρα.
jumping jacks, skipping

A photo posted by Carol Trentini (@trentinireal) on


Lais Ribeiro

Ο χορός και το pilates είναι τα αγαπημένα της μαθήματα, ενώ «τα squats είναι εντελώς αποτελεσματικά, αν και δεν το διασκεδάζω ποτέ». Εδώ θα συμφωνήσουμε – επίπονα μα αποτελεσματικά!

A video posted by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

Editor's Picks

Περισσότερα από Fitness

Best of network

#shapegreece