Γυμναστική στο σπίτι μέσω Viber από την Ελένη Πετρουλάκη

To Fitlab by Eleni Petroulaki συνεργάζεται με τη δημοφιλή εφαρμογή και προσφέρει καθημερινά βίντεο με ασκήσεις που μπορούν να γίνουν στο σπίτι καθώς και συμβουλές fitness για την περίοδο που μένουμε όλοι μέσα.

Screenshot_5

Μια καινούργια συνεργασία έρχεται να προσφέρει σημαντική υποστήριξη σε όλους εμάς που περνάμε πλέον το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας μας στο σπίτι, περιορίζοντας τη διασπορά του κορονοϊού.

To Fitlab της Ελένης Πετρουλάκη άνοιξε μια επίσημη κοινότητα στο Viber, όπου η διάσημη fitness instructor προσφέρει καθημερινά δωρεάν ασκήσεις, που όλοι μας μπορούμε να κάνουμε από το σπίτι μας. Επίσης, ανεβάζει συμβουλές για ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, κάτι που όλοι μας έχουμε ανάγκη. 

Γυμναστική στο σπίτι μέσω Viber από την Ελένη Πετρουλάκη - εικόνα 1

Ειδικά αυτήν την περίοδο, με την αναγκαστική απομόνωση λόγω του κορονοϊού, αλλά και το… παραπάνω φαγητό που συνηθίζουμε να τρώμε το Πάσχα, η κοινότητα Fitlab by Eleni Petroulaki θα μας βοηθήσει να μείνουμε σε φόρμα.

Για να γίνει κάποιος μέλος της κοινότητας, αρκεί να ακολουθήσει αυτό το Link.

Γυμναστική στο σπίτι μέσω Viber από την Ελένη Πετρουλάκη - εικόνα 2

Σχετικά το Fitlab:

Το Fitlab (www.fitlab.gr) είναι το μοναδικό ολιστικό κέντρο στην Ελλάδα, που προσφέρει το πρόγραμμα ολικής μεταμόρφωσης σώματος Total Body Make Over σε συνεργασία με ειδικούς υγείας, ακολουθώντας τις απαραίτητες επιστημονικές μεθόδους και σωματομετρήσεις για να μας δώσει το ιδανικό σώμα. Πρόκειται για μία καινοτόμο, ολοκληρωμένη μέθοδο που βασίζεται στην εξατομίκευση (με tailor- made προγράμματα διατροφής και άσκησης) και στο τρίπτυχο της επιτυχίας Διατροφή- Άσκηση- Ψυχολογία (wellness).

Η Ελένη Πετρουλάκη καινοτομεί με μία μέθοδο που αλλάζει τη σύσταση του σώματος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, T.B.M.O. (Total Body Make Over), αποτελεί μία ολιστική προσέγγιση αλλά και τη λύση εξατομικευμένης διατροφής συνδυαστικά με την άσκηση. 

Γυμναστική στο σπίτι μέσω Viber από την Ελένη Πετρουλάκη - εικόνα 3

Σχετικά με την Κοινότητα του Fitlab στο Viber:

H Ελένη Πετρουλάκη χρησιμοποιεί το Viber για επικοινωνία με όσες και όσους γυμνάζονται στο Fitlab. Χάρη στην εφαρμογή μπορεί να συμπληρώνει με tips, εικόνες και βίντεο τα διάφορα προγράμματα, και να τα παραμετροποιεί στις ανάγκες του κάθε ασκούμενου.

Η Κοινότητα Fitness by Eleni Petroulaki στο Viber φιλοξενεί σύντομα βίντεο με ασκήσεις που δεν χρειάζονται ειδικά όργανα και μπορούν να γίνουν εύκολα στο σπίτι. Οι ασκήσεις αυτές είναι ένα μόνο μέρος του ολιστικού προγράμματος του Fitlab. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το T.B.M.O. μπορεί κανείς να στείλει προσωπικό μήνυμα μέσω της Viber Κοινότητας στην Ελένη Πετρουλάκη. 

Η συνεργασία Fitlab by Eleni Petroulaki και Rakuten Viber γίνεται στο πλαίσιο των προσπαθειών της τελευταίας να στηρίξουν με καθημερινό, ποιοτικό περιεχόμενο μέσω της εφαρμογής, όλους εμάς που αυτήν την περίοδο είμαστε αναγκασμένοι να μένουμε σπίτι. Μαζί με την κοινότητα, η Ελένη προσφέρει και δωρεάν αυτοκόλλητα για να χρησιμοποιείτε στις καθημερινές σας συζητήσεις μέσω Viber. Θα τα βρείτε εδώ.

Γίνετε μέλος της κοινότητας εδώ

Κοιλιά με γράμμωση, το γεύμα κατά της κυτταρίτιδας, η άσκηση που «καίει»: Όσα μάθαμε από την Ελένη Πετρουλάκη

8 ασκήσεις για να φύγουν πολλοί πόντοι στην περιφέρεια από την Ελένη Πετρουλάκη

5 ασκήσεις για τα μπράτσα από την Ελένη Πετρουλάκη (χάσε λίπος, σύσφιξε, τόνωσε το πιο δύσκολο σημείο του σώματος)

Βίντεο γυμναστικής: Ασκήσεις με βαράκια με την Ελένη Πετρουλάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i