Μασάζ με καυτές πέτρες: Όσα θέλεις να γνωρίζεις από τους ειδικούς

Tα οφέλη του μασάζ είναι πολλαπλά ανάλογα με το είδος που θα επιλέξεις.

21.09.2019

Γράφει: Σοφία Κωστάρα

εχεις διαβασει

μασάζ με καυτές πέτρες

Ευχαριστούμε το Hiltonia Spa για τη συνεργασία και τη συμβολή στην ολοκλήρωση αυτού του άρθρου (hiltonathens.gr/hiltoniaspa).

Το μασάζ είναι μια εναλλακτική «θεραπεία» για το σώμα αλλά και τη διάθεση, που προσφέρει πολλά οφέλη, ανάλογα με τον τύπο του. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το μασάζ με καυτές πέτρες.

Μασάζ με καυτές πέτρες

Τι είναι;

Μια μορφή θεραπευτικού μασάζ, με ζεστές ηφαιστειακές πέτρες, που χαλαρώνει το σώμα, ανακουφίζει άμεσα από τους σωματικούς πόνους με τη διαρκή θερμότητα που εκπέμπει και αποτοξινώνει τον οργανισμό. Είναι ένα από τα πιο αγχολυτικά είδη μασάζ.

Σου ταιριάζει;

Αν έχεις μπλοκαρίσματα στη ροή της ενέργειάς σου (πρακτικά, αν νιώθεις συνέχεια κουρασμένη και αγχωμένη), Επίσης, βοηθά στην αντιμετώπιση προβλημάτων δυσπεψίας, αϋπνίας και συγκέντρωσης. Δοκίμασέ το, επίσης, αν θέλεις άμεση ανακούφιση από χρόνιους μυοσκελετικούς πόνους και πόνους αρθρώσεων, καθώς και ισχυαλγίες και πόνους περιόδου.

Συχνότητα

Αν μπορείς να το επαναλαμβάνεις μία φορά την εβδομάδα, η ανακούφιση που θα λάβεις θα είναι εντυπωσιακή.

Πότε να το αποφύγεις;

Αν είσαι έγκυος, πάσχεις από καρδιαγγειακά προβλήματα, φλεβική ανεπάρκεια ή καρκίνο, αν έχεις ανοιχτές πληγές, γρίπη ή πυρετό, εγκαύματα.

Πόσο διαρκεί;

70 λεπτά.

Διάβασε επίσης: Πώς κάνεις καλό μασάζ; Οι βασικές οδηγίες

Editor's Picks

Περισσότερα από Fitness

Best of network

#shapegreece