Κάψε 300 θερμίδες σε 30 λεπτά κάνοντας διάδρομο

Με αυτό το απλό πρόγραμμα, το τρέξιμο θα σου φανεί πιο εύκολο και θα κάψεις το περιττό λίπος.

21.02.2020

εχεις διαβασει

Τι πρόγραμμα να κάνω στο διάδρομο για να χάσω κιλά;

Με το παρακάτω πρόγραμμα στο διάδρομο θα κάψεις 300 θερμίδες σε 30 λεπτά και θα γίνεις ακόμα καλύτερη δρομέας.

H αποστολή: Κάψε θερμίδες

Ναι, το τρέξιμο μπορεί να είναι απαιτητικό, αλλά είναι δύσκολο να βρεις καλύτερο από αυτό όταν θέλεις να κάψεις θερμίδες και να καθαρίσεις το μυαλό σου – νιώθεις τόσο καλά όταν πια τελειώνεις! Ας δούμε τώρα πώς μπορείς να νιώσεις καλύτερα όταν τρέχεις.

Το πρόγραμμα αυτό θα σε βοηθήσει να δεις μεγαλύτερα αποτελέσματα (κάψιμο λίπους, γράμμωση και υγεία) και να σου φανεί πιο εύκολη η διαδικασία. Όταν τελειώσεις, θα έχεις βρει τον τρόπο για να τρέχεις πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, πράγμα που συνεπάγεται ότι θα είσαι πιο λεπτή, πιο σφιχτή και πιο ήρεμη.

Διάβασε επίσης: Τρέξιμο σε κάθε ηλικία: Πώς να τρέχεις στα 20, τα 30, τα 40, τα 50 και τι να προσέχεις κάθε φορά

Πώς αποδίδει;

Μετά το ζέσταμα θα κάνεις μια σειρά διαστημάτων που επιταχύνουν το μεταβολισμό αυξάνοντας το ρυθμό σου και κάποιες ασκήσεις (δες την Απαραίτητη Άσκηση) για να βελτιώσεις τη φόρμα σου και να τονώσεις τους γλουτούς. Προσάρμοσε απλώς το ρυθμό και την κλίση ώστε να ακολουθείς το Βαθμό Δυσκολίας – ΒΔ (βλ. τι σημαίνει η διαβάθμισή του στις μόνιμες σελίδες spotlight). Όταν ολοκληρώσεις το πρόγραμμα, εκτέλεσε διατάσεις – είναι η στιγμή που σε κατακλύζουν οι ενδορφίνες, οι οποίες προκαλούν αίσθημα ευφορίας!

Το πρόγραμμα

Κάψε 300 θερμίδες σε 30 λεπτά κάνοντας διάδρομο

Απαραίτητη άσκηση

Αυτή η απαραίτητη άσκηση (που στην ουσία αποτελεί 3 ασκήσεις εδάφους) είναι σχεδιασμένη για να σε μεταμορφώσει σε πραγματική δρομέα, βελτιώνοντας το βήμα σου. Εάν είσαι στο διάδρομο, μείωσε την ταχύτητα (κάτω από τα 5 χλμ./ώρα) για κάθε άσκηση.

Κάψε 300 θερμίδες σε 30 λεπτά κάνοντας διάδρομο

Τριπλή άσκηση εδάφους

1. Γόνατα ψηλά

  • Τρέξε σηκώνοντας τα γόνατα στο ύψος της μέσης . Κούνα τα χέρια μπρος-πίσω και μη γέρνεις μπροστά.

2. Φτέρνες πίσω

  • Τρέξε επιτόπου με μικρά βήματα και προσπάθησε να αγγίζεις τους γλουτούς σε κάθε βήμα. Κράτα ψηλά το στήθος και σφιγμένους τους κοιλιακούς. Μη γέρνεις μπροστά.

3. Κουτσό

  • Πήδα στο πλάι με το δεξί πέλμα, φέρε το αριστερό προς τα μέσα και συνέχισε Έτσι. Άλλαξε κατεύθυνση μετά από ένα λεπτό.

 

Editor's Picks

Περισσότερα από Fitness

Best of network

#shapegreece