Η πιο ξεχωριστή και εργονομική καρέκλα γραφείου που θα βρεις!

Μια εργονομική καρέκλα γραφείου θα βελτιώσει τη στάση του σώματός σου ενώ κάθεσαι στο γραφείο και θα κρατήσει μακριά τους πόνους στην πλάτη και τη μέση.

PerforMe

Ψάχνεις την εργονομική καρέκλα γραφείου που θα σε γλιτώσει από πόνο στην μέση και τη πλάτη σου;

Το PerforMe Active Sitting System είναι μία νέα καρέκλα με παγκόσμια πατέντα, που στόχο έχει τη βελτίωση της στάσης του σώματος μας, ενώ καθόμαστε αρκετές ώρες στο γραφείο ή το σπίτι.

Χάρη στον εργονομικό της σχεδιασμό, αποτρέπει τον πόνο στη μέση που προκαλείται από την πολύωρη καθιστική ζωή, προσφέρει υγιή σπονδυλική στήλη, σωστή στάση σώματος, δυνατή πλάτη και ταυτόχρονα ενδυναμώνει τους κοιλιακούς μύες!

Τι είναι ο ενεργητικός τρόπος καθίσματος;

Ο ενεργητικός τρόπος καθίσματος - Active Sitting, μας δίνει μεγαλύτερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ συντελεί στη βελτίωση της διάθεσης και φυσικής κατάστασης.

3 καλοί λόγοι να επιλέξεις μια εργονομική καρέκλα γραφείου

Παροτρύνει την ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης. Θα το καταλάβεις αν δοκιμάσεις αυτή την εργονομική καρέκλα γραφείου αφού η ιδανική θέση της σπονδυλικής στήλης είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ισορροπήσεις. Έτσι το σώμα σου θα προσπαθήσει αυθόρμητα να τη βρει και να την κρατάει.

Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Η καθιστή θέση σε μια μπάλα θα βοηθήσει το αίμα να ρέει σε όλο σου το σώμα. Μια κλασική καρέκλα γραφείου, από την άλλη πλευρά, μειώνει την κυκλοφορία σε κάποια σημεία, όπως για παράδειγμα στους γλουτούς.

Γυμνάζεσαι χωρίς να το καταλάβεις. Η κάθε σου κίνηση επάνω στην μπάλα θα αναγκάζει το σώμα σου να προσπαθεί να βρει ισορροπία και να ενεργοποιεί όλους τους μικρούς και τους μεγάλους μυς που συμβάλουν στην ισορροπία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i