Μαίρη Συνανατσάκη: Μπήκε στον 9ο και μας δείχνει το σώμα της

Φωτογραφία στην 36η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της ανέβασε στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη δείχνοντας πώς αλλάζει το σώμα στην εγκυμοσύνη.

Συνατσάκη Instagram @mairiboo

Έχω βιώσει δύο φορές το θαύμα της εγκυμοσύνης και πραγματικά όταν είδα το post της Μαίρης Συνατσάκη συγκινήθηκα και θυμήθηκα πώς έζησα κι εγώ τις αλλαγές της εγκυμοσύνης στο σώμα μου. 

Πώς αλλάζει το σώμα στην εγκυμοσύνη

Η αλήθεια είναι ότι το σώμα μας αλλάζει στην εγκυμοσύνη -πιο πολύ απ' όσο μπορείς να φανταστείς εάν δεν το έχεις βιώσει- και είναι ένας ακόμη λόγος για να θαυμάζουμε τη φύση. Η κοιλιά προφανώς μεγαλώνει, τα όργανα εσωτερικά πιέζονται και μετακινούνται για να υπάρξει χώρος για το μωράκι που μεγαλώνει, οι σύνδεσμοι μαλακώνουν για να μπορεί να ολοκληρωθεί πιο εύκολα ο τοκετός, η ισορροπία του σώματος αλλάζει αφού αλλάζει το κέντρο του βάρους, η μέλλουσα μαμά κουράζεται περισσότερο, το στήθος μεγαλώνει καθώς προετοιμάζεται για τον θηλασμό... 

Αυτό το ποστ της Μαίρης Συνατσάκη είναι μια φωτογραφία που δείχνει πώς ήταν το σώμα της στην αρχή της εγκυμοσύνης και πώς είναι σήμερα, μπαίνοντας στον 9ο μήνα. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε με το καλό το μωράκι της!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i