Το αγαπημένο smoothie της διατροφολόγου για κάψιμο λίπους

Το καταναλώνει καθημερινά και μοιράζεται τη συνταγή της.

smoothie iStock

Αναζητάς έναν νόστιμο και θρεπτικό τρόπο για να ενισχύσεις την προσπάθειά σου για απώλεια βάρους; Αυτή η καθημερινή συνταγή της διατροφολόγου Autumn Bates για smoothie πλούσιο σε πρωτεΐνες και ιδανικό για κάψιμο λίπους είναι η ιδανική προσθήκη στη διατροφή σου αν στόχος σου είναι η απώλεια βάρους. 

Αυτή η συνταγή για smoothie δεν είναι μόνο νόστιμη, αλλά είναι επίσης χαμηλή σε ζάχαρη και υψηλή σε πρωτεΐνες, λιπαρά και φυτικές ίνες. Έτσι θα σε κρατήσει χορτάτη και θα σε αποτρέψει από το τσιμπολόγημα. Επιπλέον, περιέχει αμινοξέα για την αποκατάσταση των μυών μετά την προπόνηση. Εδώ θα βρεις τι θα χρειαστείς:

Συστατικά:

  • 1 κούπα γιαούρτι 
  • 1 - 2 κ.σ. φυστικοβούτυρο 
  • 1 κ.σ. σπόρους chia
  • 1/2 κατεψυγμένη μπανάνα
  • 1 κ.γ. κανέλα
  • Εκχύλισμα βανίλιας 
  • Λίγο αλάτι 
  • Cacao nibs

Οδηγίες:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Ρίξε σε ένα ποτήρι και απόλαυσε!

Αυτή η συνταγή για smoothie που καίει λίπος είναι απλή και γρήγορη, καθιστώντας την την τέλεια επιλογή για τα βιαστικά πρωινά ή για ένα γρήγορο γεύμα μετά την προπόνηση. Το γιαούρτι, το φυστικοβούτυρο και οι σπόροι chia παρέχουν υγιή λίπη και φυτικές ίνες, ενώ το κακάο προσθέτει αντιοξειδωτικά. Η μπανάνα, η βανίλια και η κανέλα προσθέτουν μια πινελιά γλυκύτητας και γεύσης χωρίς να προσθέτουν πολλή ζάχαρη.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με αυτή τη συνταγή για smoothie είναι ότι ταιριάζει απόλυτα σε μια διαλειμματική ρουτίνα νηστείας. Καταναλώνοντας αυτό το smoothie κατά τη διάρκεια του "παραθύρου" του φαγητού σου, μπορείς να απολαύσεις ένα νόστιμο και χορταστικό γεύμα χωρίς να διακινδυνεύεις τις προσπάθειές σου για απώλεια βάρους και λίπους.

Η ενσωμάτωση αυτού του smoothie στην καθημερινή σου ρουτίνα μπορεί να σε βοηθήσει να στηρίξεις τους στόχους σου για απώλεια βάρους, παρέχοντας παράλληλα στο σώμα σου τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να λειτουργήσει όσο το δυνατόν καλύτερα. Δοκίμασέ το λοιπόν και διαπίστωσε πώς σε βοηθά στη φυσική σου κατάσταση.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i