Βίντεο: Κάψε λίπος με αυτές τις αερόβιες ασκήσεις κοιλιακών

Δοκίμασε στο σπίτι αυτές τις cardio ασκήσεις κοιλιακών και θα βγεις διπλά κερδισμένη από την προπόνησή σου.

05.06.2018

εχεις διαβασει

κοιλιά κοιλιακοί τέλειος σώμα

Δοκίμασε στο σπίτι αυτές τις cardio ασκήσεις κοιλιακών! Η προπόνηση αυτή συνδυάζει την αερόβια με τις ασκήσεις για τον κορμό ώστε να διπλασιάσεις την προσπάθειά σου και να τελειώσεις στο μισό χρόνο.

Αερόβιες ασκήσεις κοιλιακών

Όταν σκέφτεσαι αερόβια, μπορεί στο μυαλό σου να έρχεται το τρέξιμο, το ποδήλατο ή μια προπόνηση HIIT – οτιδήποτε που θα σε κάνει να ιδρώσεις και να ανεβάσεις παλμούς, σωστά; Και πολύ πιθανό, κάνεις κι εσύ έναν πολύ γνωστό σε όλες μας συνδυασμό: Τρέχεις στο διάδρομο και μετά ξαπλώνεις στο mat για να κάνεις μερικά σετ ροκανίσματα ή σανίδες για να ολοκληρώσεις μια προπόνηση για όλο το σώμα.

Η ΜΙΑ άσκηση που σφίγγει κάτω κοιλιακούς και εγκάρσιο κοιλιακό για να χτίσεις ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΕΞΙ ΚΟΙΛΙΑ τώρα! (βίντεο)

Τα top tips της trainer για επίπεδη κοιλιά και το καλοκαίρι

Άλλαξε τρόπο!

Τώρα μπορείς να κάνεις ασκήσεις που θα διπλασιάζουν την ένταση και το αποτέλεσμα της προπόνησής σου, θα γλιτώνεις χρόνο στο γυμναστήριο και θα έχεις πιο γρήγορα τα αποτελέσματα που θέλεις. Η Dara Theodore, γυμνάστρια στο The Fhitting Room στη Νέα Υόρκη, δημιούργησε αυτή την προπόνηση ακολουθιών (circuit) για να κάνει τη ρουτίνα σου πιο αποτελεσματική.

Στο βίντεο αυτό θα δεις ασκήσεις για τον κορμό που θα χτίσουν δύναμη στο κέντρο του σώματός σου ανεβάζοντας παράλληλα τους παλμούς σου σε επίπεδο cardio – όλα σε μία και μοναδική, εύκολη να την ακολουθήσεις, προπόνηση.

Πώς λειτουργεί

Εκτέλεσε κάθε άσκηση σε κάθε μία ακολουθία για 45 δευτερόλεπτα. Ξεκουράσου για 15” και επανάλαβε άλλη μία φορά την ακολουθία. Προχώρησε στην επόμενη ακολουθία και εκτέλεσε με τον ίδιο τρόπο τις ασκήσεις (45” προπόνηση, 15” ξεκούραση).

Όταν θα έχεις ολοκληρώσει τον τελευταίο γύρο της δεύτερης άσκησης στην τελευταία ακολουθία (circuit 4), θα κλείσεις την προπόνηση με 1 λεπτό burpees για μια τελευταία αεροβικής  «έκρηξη».

Τι θα χρειαστείς:

Ένα σετ από βαράκια 2-4 κιλά.

Editor's Picks

Περισσότερα από Fitness

7 ασκήσεις pilates για σούπερ κορμί! (με εξοπλισμό!)

Γύμνασε το σώμα σου με την αγαπημένη μέθοδο των celebrities.

Τα 10 είδη γυμναστικής για να χάνεις ΟΝΤΩΣ κιλά

10 διαφορετικά είδη άσκησης που καίνε ΓΡΗΓΟΡΑ πολλές ΘΕΡΜΙΔΕΣ.

Τα 16 top tips για μεταβολισμό που καίει λίπος!

Οι τροφές που πρέπει να τρως & οι ασκήσεις που μπορείς να κάνεις αν θέλεις να αποκτήσεις τον πιο γρήγορο μεταβολισμό που είχες ποτέ! Ναι, γίνεται!

συμβουλές για τέλειο σώμα
Οι 10 top συμβουλές για τέλειο σώμα της Ελένης Πετρουλάκη!

H Ελένη Πετρουλάκη καταγράφει τις 10 πιο πολύτιμες συμβουλές για τέλειο σώμα. Ακολούθησέ τις κι απόκτησε κι εσύ άψογη σιλουέτα.

Shape Tested: Δοκιμάσαμε Aqua Fitness! Κάνε pilates, yoga και ποδήλατο μέσα στην πισίνα

Aν το να ιδρώσεις για άλλη μια φορά στο γυμναστήριο δε σε δελεάζει, τι θα έλεγες να αποκτήσεις δυνατό και ευλύγιστο κορμί χάρη στα οφέλη του νερού;

#shapegreece