Ορθοστασία, πόνοι περιόδου ή μυϊκοί πόνοι; Τα προϊόντα που πρέπει να έχεις πάντα στο ντουλάπι σου

Τι κοινό μπορεί να έχει ένας άνθρωπος που δουλεύει σε καφέ, με έναν άνθρωπο που κάνει καθιστική δουλειά και με μία μαμά που τρέχει πίσω ένα δίχρονο στο πάρκο;

mesi-aid

Μπορεί να σου έρχονται διάφορες απαντήσεις στο μυαλό, αυτή που πιθανώς δεν έχεις σκεφτεί είναι ότι οι παραπάνω, θεωρητικά απλές και καθημερινές δραστηριότητες μπορεί να προκαλέσουν μυοσκελετικούς πόνους. Αυτοί οι πόνοι ιδανικά πρέπει να είναι παροδικοί και όχι τόσο ενοχλητικοί, αλλά τις περισσότερες φορές συνδυάζονται είτε με έλλειψη γυμναστικής ή κακής αποθεραπείας με αποτέλεσμα να είναι έντονοι έως και ανυπόφοροι. Φυσικά σε αυτό το mix, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τους πόνους περιόδου που μπορεί να νιώθει μια γυναίκα επιπρόσθετα, σε όλα τα παραπάνω, για αρκετές μέρες μέσα στο μήνα. Ειλικρινά, κανείς μας δεν αξίζει να ταλαιπωρείται από αυτούς τους πόνους, για αυτό ήρθε η ώρα να μάθεις πως η Pharmasept έχει φροντίσει για αυτό καθώς μπορείς να ανακουφιστείς αποτελεσματικά με τη βοήθεια της σειράς Aid, της οποίας τα προϊόντα δεν έχουν ΚΑΜΙΑ φαρμακευτική ουσία.

@ele_archontaki Fun fact, πριν κατι μερες εβαλα το τζελ μετα απο 8ωρη βαρδια Σαββατου για να αντεξω το night out μετα τη δουλεια 😂 #pharmasept #reviewaidpharmasept #aidpharmasept #aid ♬ πρωτότυπος ήχος - Eleftheria

Δες όλα τα προϊόντα της σειράς Aid της Pharmasept

Αίσθηση ανακούφισης τώρα!

Κάνοντας το καθιερωμένο tiktok scrolling μπορεί να πέσεις πάνω σε ασκήσεις που υπόσχονται να "λύσουν” τους κόμπους στην πλάτη σου και να δυναμώσουν τους ραχιαίους σου που έχουν ξεχάσει τι σημαίνει άσκηση, γιατί σε έχει "καταπιεί” η καρέκλα του γραφείου. Η αλήθεια είναι πως για να ανακουφιστείς από τους πόνους που σε ταλαιπωρούν, δεν αρκεί να κάνεις save αυτά τα βίντεο στη λίστα, πρέπει όντως να αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου για να φροντίσεις το σώμα σου που κάθε μέρα κάνει ό,τι καλύτερο για να στέκεσαι, να περπατάς, και να κάνεις όσα πράγματα αγαπάς.

Αν λοιπόν, ανήκεις στους ανθρώπους που η καθημερινότητά τους απαιτεί πολλές ώρες μπροστά σε μια οθόνη, πιθανώς αντιμετωπίζεις μυϊκούς πόνους στη μέση, τον αυχένα και τους καρπούς. Το ίδιο ισχύει βέβαια και αν η δουλειά σου σε έχει "στο πόδι” καθημερινά ή αν κάνεις εντατικές προπονήσεις στο γυμναστήριο, χωρίς σωστή αποθεραπεία.

aid

Βρες το προϊόν της Pharmasept Aid που ταιριάζει καλύτερα στη δική σου περίπτωση εδώ.

Τι κάνεις, λοιπόν, σε αυτές τις περιπτώσεις; Αρχικά (μπορεί να ακουστεί αυτονόητο αλλά πάντα το ξεχνάμε), πρέπει να ξεκουράζεις σωστά το σώμα σου και δεν εννοούμε να ξαπλώσεις στον καναπέ με το κινητό για να χαζέψεις στο tiktok με τις ώρες. Στο καθημερινό σου πρόγραμμα ιδανικά θα ήταν να τις κάνεις όταν ξυπνάς, αλλά και μέσα στη μέρα κάνοντας συχνά, μικρά διαλείμματα ώστε να αποσυμπιέζεις τα ταλαιπωρημένα σημεία. Φυσικά, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό και εδώ είναι που έρχεται η σειρά Aid της Pharmasept που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις ή να αποσυμπιέσεις τα καταπονημένα σημεία του σώματος.

Δες όλα τα προϊόντα της σειράς Aid της Pharmasept

Ο απόλυτος σύμμαχος ενάντια στον πόνο!

Το απόλυτο δίδυμο για τους μυϊκούς πόνους, που δεν πρέπει να λείπει από το ντουλάπι σου δεν είναι άλλο από το Aid Hot Power Gel και τα Aid Relief Hot Patch. Τι είναι αυτό που τα ξεχωρίζει; Το μυστικό τους κρύβεται στην τεχνολογία βραδείας αποδέσμευσης, αλλά και στην ειδικά μελετημένη σύνθεσή τους, η οποία αποτελείται από φυτικά εκχυλίσματα, αιθέρια έλαια και αναλγητικά βότανα, τα οποία δεν ερεθίζουν την επιδερμίδα σου. Έτσι τα προϊόντα της σειράς Aid είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση, αλλά και για αρκετές επαναλήψεις μέσα στην ημέρα!

Όταν λοιπόν, νιώθεις πως οι μυϊκοί πόνοι στη μέση ή τον αυχένα γίνονται έντονοι και χρειάζεσαι άμεση ανακούφιση μπορείς να επιλέξεις το Aid Hot Power Gel, το οποίο - πολύ βασικό - έχει ευχάριστο άρωμα, σε αντίθεση με άλλα αντίστοιχα gel ή κρέμες, ενώ χάρη στους ήπιους θερμαντικούς παράγοντές του, παρέχει μακράς διάρκειας αποτέλεσμα, για 3-4 ώρες!

Αν, πάλι προτιμάς μια πιο εύκολη λύση και επιθυμείς πιο μακροπρόθεσμη δράση, τότε μπορείς να επιλέξεις το Aid Relief Hot Patch, το οποίο εξασφαλίζει δράση για 24 ώρες στο σημείο που εφαρμόζεται! Γεγονός που το κάνει τον απόλυτο σύμμαχο ενάντια στους μυοσκελετικούς πόνους, αθλητικούς τραυματισμούς αλλά φυσικά σε πόνους περιόδου, που μπορεί να σε καθηλώσουν στο κρεβάτι για πολλές μέρες.

Χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του αρπαγόφυτου (αντίστοιχες της κορτιζόνης) και της ιτιάς, το Aid Relief Hot Patch αντιμετωπίζει τους πόνους των μυών και των αρθρώσεων χωρίς να προκαλούν παρενέργειες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει καταπραϋντική δράση χάρη στο εκχύλισμα άρνικας, που αυξάνει τη μικροκυκλοφορία και δρα κατά του πρηξίματος.

Δες όλα τα προϊόντα της σειράς Aid της Pharmasept

Πες αντίο στους μυϊκούς πόνους!

Η Pharmasept, είναι γνωστή για τις καινοτόμες συνθέσεις της και η σειρά Aid, είναι ξεκάθαρο πως δεν αποτελεί εξαίρεση. Στο ντουλάπι του μπάνιου σου, μπορείς να προσθέσεις και όποια άλλα προϊόντα της σειράς εξυπηρετούν τις ανάγκες σου. Τα δικά μας έξτρα αγαπημένα, εκτός των προαναφερθέντων είναι το ψυκτικό gel Aid Cryo Power Gel, το οποίο προσφέρει ανακούφιση σε κουρασμένους μύες και είναι ιδανικό για χρήση μετά από άσκηση και τα Aid Επίθεμα για τον Πόνο, που όπως και τα Aid Relief Hot Patch, εξασφαλίζουν αναλγητική δράση για 24 ώρες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pharmasept (@pharmasept)

 

Μάθε περισσότερα για τη σειρά Aid στην επίσημη σελίδα της Pharmasept. Θα τα βρεις σε φαρμακεία και επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i