Ασκήσεις στο reformer: Τόνωσε πόδια και γλουτούς με τις ασκήσεις της personal trainer

Η personal trainer Χριστίνα Μαυρίδου σού δείχνει τις αγαπημένες της ασκήσεις στο Pilates reformer για να δυναμώσεις τα πόδια και τους γλουτούς σου.

09.04.2018

εχεις διαβασει

ασκήσεις στο reformer

Το όργανο reformer του Pilates, γνωστό και ως «κρεβάτι» Πιλάτες, σου προσφέρει πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών μέσα από μια τεράστια γκάμα ασκήσεων. Δώσε, όμως, προσοχή στην εκτέλεση των ασκήσεων, καθώς έχουν σημειωθεί κάποιοι μικροτραυματισμοί, όπως μυϊκές θλάσεις, από απλή απροσεξία του ασκούμενου και λάθος εκτέλεση ασκήσεων.

Διάβασε επίσης: Φτιάξε σούπερ γλουτούς με αυτές τις ασκήσεις στον τοίχο από τη Χριστίνα Μαυρίδου

Εάν επιθυμείς μόνο σύσφιξη του σώματος, το reformer είναι η καλύτερη λύση. Εάν επιθυμείς απώλεια λίπους, θα πρέπει να το συνδυάσεις με αερόβιες ασκήσεις, όπως σχοινάκι, ποδήλατο, ελλειπτικό, διάδρομο, τραμπολίνο και κάποιες ασκήσεις με bosu.

Διάβασε επίσης: Αυτές είναι οι 4 καλύτερες ασκήσεις για γυναίκες για κάψιμο λίπους, σύσφιγξη, αδυνάτισμα, λέει η trainer

Η Χριστίνα Μαυρίδου προτείνει τις αγαπημένες της ασκήσεις στο reformer για πόδια και γλουτούς:

Editor's Picks

Περισσότερα από Fitness

Σταμάτησες να ασκείσαι; Σε πόσο καιρό χάνεις τη φόρμα σου;

Άφησες το μεγαλύτερο μέρος του χειμώνα να περάσει χωρίς να γυμνάζεσαι και τώρα αναρωτιέσαι σε πόσο καιρό θα επανέλθεις στη φυσική σου κατάσταση. Πόσο εύκολο (ή δύσκολο) θα είναι; 

10 fitness κανόνες για να αποκτήσεις τέλειο σώμα!

Δοκίμασε αυτές τις 10 επιστημονικά κατοχυρωμένες συμβουλές και θα μεταμορφώσεις το σώμα σου σε σέξι και σφιχτό σε χρόνο μηδέν!

#SHAPEchallenge: Οι επιστήμονες συνιστούν να σηκώνεσαι κάθε 30 λεπτά από την καρέκλα και θα το κάνουμε για 1 εβδομάδα!

Μόνο όταν το καθισιό διακόπτεται ανά τουλάχιστον μισή ώρα, μειώνεται ο αυξημένος κίνδυνος πρόωρου θανάτου, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Θέλεις γραμμωμένα πόδια; Κάνε αυτές τις ασκήσεις για τετρακέφαλους στο σπίτι

Δε χρειάζεσαι συνδρομή σε γυμναστήριο, αλλά το κίνητρο για να «χτίσει» σώμα. Εύκολα και στο σπίτι.

#shapegreece